Šīs nedēļas nogalē Jūrmala kļūs par maģijas galvaspilsētu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 31. jūlija līdz 2. augustam Jūrmala pārvertīsies par maģijas galvaspilsētu, jo pilsētā norisināsies Starptautiskais maģijas festivāls WIZARD TROPHY. Festivāla laikā 20 pasaules izcilākie iluzionisti no 20 valstīm uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstāsies ar unikālu šova programmu, prezentējot jaunus priekšnesumus katru festivāla dienu.

Pasākuma organizatori ir parūpējušies arī par bezmaksas izklaides programmu visiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Šīs nedēļas nogalē - piektdien, sestdien un svētdien no plkst. 12.00 līdz 18.00 - laukumā pie ieejas Dzintaru koncertzālē Turaidas ielā notiks maģijas gadatirgus, kur uzstāsies triku meistari un cirka mākslinieki, kā arī būs iespēja laimēt biļetes uz grandiozā maģijas festivāla vakara koncertiem. Brīnumu gadatirgus tiks atklāts ar maģijas parādi Jomas ielā īsi pirms festivāla atklāšanas koncerta 31. jūlijā plkst. 18.00.

Starptautiskais maģijas festivāls WIZARD TROPHY norisināsies No 31. jūlija līdz 2. augustam Dzintaru koncertzālē un pirmo reizi Eiropas vēsturē pulcēs uz vienas skatuves planētas izcilākos iluzionistus - Yunke (Spānija), Hayashi (Japāna), Han SeolHui (Dienvidkoreja), Kevin James (Francija), Mr. Fox (Latvija), Kristy (Baltkrievija), Charlie Frey (ASV), Magus Utopia (Nīderlande), Uri Geller (Lielbritānija), Julius Frack (Vācija), Sos Junior (Itālija), Otto Weselly (Austrija), Sos & Victoria (Armēnija), Walter Rolfo (Itālija), Tonny Hassini (Kipra), Hayashi (Japāna), Double Fantasy (Ukraina) un brāļi Safronovi (Krievija).

Biļetes ir pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Festivālu organizē SIA «Paraton Entertainment» (Latvija) sadarbībā ar World’s Best Magicians Production (Vācija). Festivālu atbalsta Jūrmalas pilsēta.

wizardtrophy.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu