Pirmais Baltijā rokenrola un Pin Up kultūras festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/RockUpFestival

Palikušas vairs tikai pāris dienas dāmām sameklēt skaistus Pin Up tērpus, bet kungiem sagatavot savus retro auto festivālam. Jau pavisam drīz sāksies RockUp festivāls. RockUp festivāls ir pirmais Baltijā, kurā tiek akcentēta Pin Up kultūra, un šogad uzsvars ir tieši uz latviešu rokenrola, rockabilly un blūza mūziku.

Papildus grupām festivāla apmeklētājus izklaidēs arī deju grupa, kā arī būs pieejams futbola un volejbola laukums un citas aktivitātes, kā arī organizatori parūpējušies par bērnu zonu un īpašu bezmaksas stāvvietu motocikliem.

Festivāla teritorija apmeklētājiem tiks atvērta 7.augustā no plkst.15:00, un pasākuma atklāšana sāksies plkst. 18:00. Ikvienam būs iespēja speciālā nodarbībā apgūt rokenrola deju soļus. Tādi mākslinieki kā Johnny B Beast, GUD, Mozambika, B Sea Surfers, The Foxtails, Coolmans Report, Cement, Rūsa, Colt uzstāsies uz divām skatuvēm un apmeklētājus priecēs ar labu mūziku no plkst. 18:00 līdz 2:00.

Sestdienu, 8.augustu, varēs sākt ar veģetāru maltīti restorānā vai iesildīšanos jogas terasē plkst.11:00. Pēc tam amerikāņu auto izstāde plkst. 12:10, kur varēs fotografēties un balsot par labākajiem auto, to īpašnieki iegūs balvas. Festivāla rīkotāji aicina dāmām ierasties, tērptām Pin Up stilā, jo plkst.12:30 notiks Pin Up konkurss, kur iespējams iegūt balvas un citus labumus. No plkst 13:15 uz skatuves kāps mūziķi Reinis Jaunais, Bengy, Vocada, Sound Religion, Griffi Band, The Blues Gang, Ainars Pūpols & Pi Blues, Boogie Drivers, Lavrix Band, Voiceks Voiska, Holy Lamb, De Temps, The Big Bluff, Rebel Riot, Keksi & Orchestra, kuri turpinās pieskandināt festivāla teritoriju līdz pat trijiem naktī.

Nakšņošanai būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas vēlas lielāku komfortu, kurā ietilpst biļetes uz pasākumu un divas naktis viesnīcā vai apartamentos, vēl ir iespējams iegādāties VIP komplektu

Kā jau ziņots, RockUp festivāls notiks 7. un 8. augustā atpūtās kompleksā «Turbas», Ikšķiles novadā, sīkāka informācija www.rockup.rocks

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena ir EUR 25, bet vienas dienas biļete - EUR 15.

Festivāla biļetes var iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu