Zunda dārzā Rīgā notiks piedzīvojumu festivāls «Putoi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

29. augustā Zunda dārzā Rīgā, Ūdens ielā 6, notiks piedzīvojumu festivāls «Putoi», informē projekta vadītāja Laura Ansone. «Putoi» ir festivāls piedzīvojumu un sajūtu meklētājiem, stāstniekiem, sapņotājiem un dzīves baudītājiem, skaidro organizatori. Ieeja tajā paredzēta no plkst.13.

Festivāla norisei iekārtos Zunda dārzu īpašās teritorijās - «Ganību dārzā» notiks mākslas darbnīcas un foto plenērs. Harmonijas dārzā varēs baudīt kūkas un dzērienus, atpūšoties hamakos, balansējot uz balansa dēļiem, veroties ar skatu uz «Uguns zemi», kurā savukārt notiks meistarklases žonglēšanā un uguns pūšanā.

«Pūķu mājā» varēs testēt «dzīvi kokā». Uz «Skrejceļa» ripināsies interesanti braucamrīki un tiks mesti ūdens pilni baloni pavisam mierīgā «kariņā», «Gaisa mežā» viss notiks virs zemes - «slackline», virvju uzdevumi un apmācības par alpīnismu.

Tie, kas ieceļos «Kustību zemē», varēs nodarboties ar atbrīvojošu kontaktimprovizāciju vai nodoties spēcīgam fitnesa treniņam, dejot Orienta dejas un apgūt īru deju soļus. «Tumsas pļavas» bridēji varēs «neielūkoties» uzdevumos kopā ar neredzīgiem jauniešiem, dzirdēt to stāstus un spēlēt spēles. Joga, masāžas, tējas stūris būs ikvienam atvērts «Austrumu kalnā».

Zunda kanālā interesenti varēs supot, «Ķipī» tiks svinēts ražas festivāls, ugunskurā tiks gatavotas pusdienas. Par garšīgām maltītēm un vēderpriekiem rūpēsies «Sanitas kūkas» un kafejnīca «Austra».

Uz skatuves jau no plkst.16.30 varēs vērot performances, ko sniegs «Victor Veysey and the Modern Corporation» (ASV), turpinājumā būs uguns šovs no «Fire Spirit Show», interaktīvais šovs «Improvide», dziesminiece «Pyora», komiķi «Comedy Latvia», repere Viņa, pavisam jauna talantu apvienība «In My Head», ballīti iegriezīs arī muzikālā apvienība «Rīta stienis» un grupa «MmD». Līdz pēdējam dancotājam par mūziku rūpēsies dīdžejs «Mistah zivs».

«Putoi» tiek organizēts kopā ar pilsētas tukšo ēku atdzīvināšanas kustību «Free Riga».

Aktivitātēs pievienosies «Slackline.lv», Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija, «Fire Spirit Show», LMA studenti, biedrība «Es redzu», «IBI Fitness Latvia», Vegānisko ēdinātāju organizācija «Zoju», dejotāji no «Improvise.lv», jogas pasniedzēja Aivija Stugle, trakie puiši no «Bumper Bike» un «I-Dejas māja» dejotāji.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas «e-kase.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu