«Aristotelis 2015» Doma laukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felīcija Vērzemniece

Svētdien, 6. septembrī, norisināsies Latvijas Universitātes (LU) jauno studentu svētki «Aristotelis 2015», informēja LU Studentu padomes pārstāve Anete Enikova. «Aristotelis» sāksies plkst.19 Doma laukumā, bet turpināsies LU galvenajā ēkā, kur uzstāsies «Pērkons», «Martas asinis», «Double Faced Eels», «Chomsky Chess Club», «Olas» un citi mūziķi, kā arī «Radio NABA» mūzikas instruktori.

Doma laukumā svinīgi tiks atklāts jaunais studiju gads. Jaunajiem studentiem būs iespēja pirmo reizi tikties ar pašu Aristoteli, LU rektoru, fakultāšu dekāniem, studentu un studenšu korporācijām, kā arī priecāties par studentu radošo kolektīvu priekšnesumiem un vienoties kopīgās dziesmās.

«Aristoteļa» oficiālās daļas beigas tiks iezīmētas, studentiem dodoties lāpu gājienā pa Vecrīgu, gar Brīvības pieminekli uz LU galveno ēku Raiņa bulvārī 19. Tajā jaunie studenti tiks iepazīstināti ar studenta godu ballēties un pilnībā atstāt vasaru aiz muguras līdz ar studentu zvēresta došanu pusnaktī.

Lai sagatavotos svētkiem, katras fakultātes studējošo pašpārvalde ir sarūpējusi iespēju kopīgi sagatavot mājas darbus, iesildīties šiem svētkiem un iepazīt savas fakultātes studentus, simboliku un tradīcijas fakultātes «Pirmsaristotelī».

Iepriekšējos gados studentus priecējuši tādi Latvijā mūziķi kā «Audience Killers», «Laime pilnīga», «Laika suns», «GACHO», «Pērkons», «Satellites LV», «Bermudu divstūris», «Labvēlīgais tips», «Oranžās brīvdienas», «Dzelzs vilks», «Pienvedēja piedzīvojumi» un LU studentu jaunās mūzikas grupas.

Kā stāstīja Enikova, papildus mūziķu priekšnesumam visa universitātes lielā māja būs piepildīta ar «studentiskām» aktivitātēm, konkursiem un notikumiem, kas padarīs neaizmirstamu pirmo nakti LU.

Biļetes uz svētku otro daļu iespējams iegādāties LU Studentu padomes birojā, Raiņa bulvārī 19.

«Aristotelis» norisināsies jau 49.reizi naktī no svētdienas uz pirmdienu, kas ir pirmā studiju diena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu