Izziņoti «Studentu paradīzes» iesildošie pasākumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tuvojoties grandiozajam studentu festivālam, «Studentu paradīze» izsludina iesildošos pasākumus visā Latvijā. Iesildošo pasākumu maratonu atklās «Back to school Ze diena» kinoteātrī «Citadele» 27. augustā.

Ze dienas ietvaros ikvienam kinoteātra apmeklētājam būs iespēja ne vien apmeklēt kino seansus par īpašām cenām, bet arī nobildēties Ondo.lv «Studentu paradīzes» fotostūrī, piedalīties konkursos un padarīt kino apmeklējumu par īstiem svētkiem. Pasākums «Back to school Ze diena» tiek rīkots sadarbībā ar Forum Cinemas un norisināsies 27. augustā kinoteātrī Citadele.

Savukārt, sākot ar 2. septembri, sāksies «Studentu paradīzes» pre-party pasākumi, kas šogad norisināsies trīs Latvijas pilsētās – Jelgavā, Ventspilī un Rīgā.

Pre-party kalendārs:

2. septembrī Jelgavā – mūzikas klubā «Jelgavas Krekli»;

3. septembrī Rīgā – Latvijas 1. Rokkafejnīcā;

4. septembrī Ventspilī – klubā «KISS».

Jau ziņots, ka šogad uz «Studentu paradīzes» skatuvēm kāps tādi Latvijā iemīļoti mākslinieki kā MNTHA, Edavārdi, Triānas Parks, Moontalk, OLAS, Musiqq, Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Vento un citi. Festivālam tuvojoties, mākslinieku saraksts tiks papildināts.

Baltijas lielākais studentu festivāls «Studentu paradīze» norisināsies 18. septembrī «Arēnā Rīga». Šogad festivāls tiek organizēts jau 8. reizi un, kā ierasts, tas kopīgā mūzikas iedvesmā vienos vairāk nekā 11 000 Baltijas valstu studentus, vadošās augstskolas un jauniešu iecienītos māksliniekus.

Festivāla ieejas biļešu cena šobrīd ir 5 EUR, bet, sākot ar septembri, biļešu cena paaugstināsies. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu