TOP 10 atpūtas kompleksi Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: laukumaja.lv publicitātes foto

Tuvojas vasaras beigas, tāpēc jāizbauda pēdējas siltās dienas un vakari. TVNET piedāvā 10, mūsuprāt, interesantākās vietas, kur atpūsties un jauki pavadīt laiku.

 
Foto: http://viesunamiem.lv publicitātes foto

Atpūtas komplekss «Vonadziņi»

«Vonadziņi» atrodas Vidzemē, Gulbenes rajona Stāmerienas pagastā, Ludza ezera krastā.

Šajā atpūtas kompleksā viesiem ir iespēja izmantot kalna māju, lielo viesu namu, viesu namu ar konferenču zāli un pirts māju. Tai pašā laikā sportiski atpūsties, pieejami sporta laukumi un inventārs.

Pieejams āra džakuzi, restorāns, kas spēj vienlaikus apkalpot 70 cilvēkus, sauna un citas iespējas.

 
Foto: http://viesunamiem.lv publicitātes foto

Atpūtas komplekss «Kaupo»

«Kaupo» atrodas 52 km no Rīgas. Šī ir lieliska vieta, kur izbaudīt divvientulību.

Viesnīca, atpūtas komplekss stāsta, ka spēj piemeklēt katram klientam tādu numuriņu, kādu tas vēlas.

Tiek piedāvāti romantiski iekārtoti numuriņi, džakuzi, sauna, biljards. Ir skaisti sakārtota apkārtējā vide.

Atpūtas komplekss spēj uzņemt 70 cilvēkus.

 
Foto: celotajs.lv publicitātes foto

Atpūtas komplekss Latgalē «Rūķīši»

«Rūķīši» piedāvā pirtspriekus melnajā dūmu pirtī. Pēc pirts iespējama pelde blakus esošajā dīķī, ziemā - āliņģī. Pieejami siltie āra kubli.

Atpūtniekiem piedāvā naktsmītnes pirts otrajā stāvā. Pieejamas 10 guļvietas.

Vasaras periodā tiek piedāvātas arī makšķerēšanas iespējas, piknika vietas, volejbols, telšu vietas papildu klientiem un rotaļu laukums bērniem. Iespējamas arī izjādes ar zirgiem.

 
Foto: 4saules.lv publicitātes foto

Atpūtas vieta «4 Saules»

15 km attālumā no Rīgas atrodas atpūtas komplekss «4 Saules».

Romantiska vieta Daugavas krastā. Viesiem tiek piedāvātas divas pirtiņas ar stiklotu terasi, peldošā pirts, sauna, kamīns, karaoke, laivu noma un makšķerēšana Daugavā, plaša zaļā zona Daugavas krastā, kas piemērota sporta spēlēm vai lielākiem pasākumiem dabiskā vidē, piknika vietas un teltsvietas.

 
Foto: ventaskrasti.lv publicitātes foto

Atpūtas komplekss «Ventaskrasti»

Viesu nams un kempings «Ventaskrasti» atrodas Ventspils novada Ziru pagastā, Ventspils - Kuldīgas šosejas 23. km jeb 165 km no Rīgas. Atpūtas kompleksā «Ventaskrasti» varat organizēt konferences, seminārus, svinības vai sporta pasākumus. Viesu nams un kempings «Ventaskrasti» atrodas pašā Ventas krastā pretī lielākajai salai Ventā un piedāvā labas makšķerēšanas vietas.

Viesiem tiek piedāvātas telpas svinībām, kāzām, konferencēm un semināriem, korporatīviem pasākumiem līdz 100 cilvēkiem, latviešu lauku virtuve ar pašmāju lauku labumiem, nakšņošana astoņās labiekārtotās istabiņās ar skatu uz Ventu, ģimenes kempinga mājiņas ar dušu, WC, TV, kuras ir apkurināmas un pieejamas visu gadu, relaksācija lauku pirtiņā un veldzēšanās apkurināmā āra kublā.

Ir iespēja rīkot sporta spēles, pieejami basketbola, futbola un volejbola laukumi, bērniem bērnu laukums, kas īpaši izveidots kā Kurzemes lauku sēta miniatūrā, kur rotaļāties, svinēt bērnu jubilejas, kristības, bērnudārzu izlaidumus. Var izbaudīt vizināšanos ar laivu, makšķerēšanu, izjādes ar Latvijā maz pazīstamiem zirgiem frīziešiem un pastaigas svaigā gaisā.

Atpūtas komplekss var uzņemt līdz 100 cilvēkiem.

 
Foto: ezermali.lv publicitātes foto

Dienas atpūta pie Zvirgzdu ezera

Atpūtas vietas «Ezermaļi» saimnieki piedāvā lielisku iespēju arī dienas atpūtai gleznainā un dzidrā Zvirgzdu ezera krastā bez nakšņošanas. Tiek piedāvāta labiekārtota pludmale, var pavizināties ar laivu un pamakšķerēt. Bērniem pieejami ūdens velosipēdi.

Cena par dienas atpūtu – 1,5 € no personas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam – bez maksas. Viesi var izmantot grilu, tualetes un galdu ar nojumi, ja tā ir brīva. Auto novietošana saskaņā ar saimnieces norādījumiem.

 
Foto: http://viesunamiem.lv/ publicitātes foto

Atpūtas vieta «Valteri»

Viesu nams «Valteri» atrodas 80 km no Rīgas, Aizkraukles novadā.

Valteri ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, draugu vai darbabiedru grupām. Viesu namā, kas atrodas pašā Daugavas krastā, labi jutīsies pat 100 cilvēku lielas kompānijas.

Kā ziņo viesu nama saimnieki, ir iespēja baudīt lauku mieru, dabu un Daugavas ūdeņus, sarīkot svinības vai veselības stiprināšanas kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.

Šī ir piemērota vieta arī kāzu svinībām vai darba semināriem, nometnēm un sporta spēlēm līdz 500 cilvēkiem. Izveidoti vairāki volejbola, futbola, basketbola laukumi sporta spēļu organizēšanai mūsu viesu namā.

Papildus tiek piedāvāta atpūta pie kamīna, karaoke, biljards. Intīmākai gaisotnei ir iespēja izmantot atpūtas telpu viesu namā, kā arī lapenīti vai šūpoles Daugavas krastā.

Bērniem izveidots spēļu laukums.

 
Foto: hoteleglaines.lv publicitātes foto

Atpūtas vieta mīlniekiem viesnīcā «Eglaines»

«Eglaines» atrodas Gaujas nacionālajā parkā, pie gleznainās Ainavu kraujas, klusā meža ielokā, kur var svinēt gan savas dzīves skaistos mirkļus, gan vienkārši izbaudīt divvientulību.

Pieejamas divas labiekārtotas istabas, plašas atpūtas telpas, pirts ar baseinu, internets un klusā daba.

 
Foto: laukumaja.lv publicitātes foto

Atpūta lauku mājā «Lantus»

Atpūtas māja atrodas Kocēnu novadā, Bērzaines pagastā.

Tajā pieejama pirts, lauku SPA procedūras, karstās ūdens baļļas. Var rīkot kāzu svinības. Lauku mājā ir plašas telpas, kas spēj uzņemt simtiem viesu.

 
Foto: viss.lv publicitātes foto

Atpūtas vieta, viesu nams «Debesu bļoda»

Viesu nams atrodas Ogres novadā, Ogresgala pagastā, Brahmaņos.

Kā ziņo viesu nama saimnieki, svinību zāle ir pietiekami liela, lai ballētos 140-150 personas, bet ērti jūtas arī mazākas kompānijas. Te var notikt semināri un apmācības, kāzas, dzimšanas dienu un vārdadienu, dažādu citu svētku svinības, vasarā sporta spēles.

Pieejami sporta laukumi, dīķis (tikai peldēšanai), kas ziemā piemērots arī slidošanai un slēpošanai, āra SPA vanna. Plaša terase uz jumta. 15 atsevišķas istabas izmitināšanai līdz 100 personām ar papildu vietām. Ir arī istaba jaunlaulātajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu