Rīgas izcilie kafijas meistari izveido pirmo mācību kafejnīcu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tikai dažus metrus no augstskolu durvīm ir atvērta pirmā skola, kas apmāca kvalitatīvus kafijas pagatavošanas meistarus jeb baristas. Skolā, lai pierādītu sevi, topošajiem baristām būs jācīnās un jāpierāda sevi bargās žūrijas - klientu priekšā. Ar šādu ideju nākuši klajā populārās kafejnīcu ķēdes Coffee Tower īpašnieki.

Pats uzņēmums radās nesen - pirms gada, kad trīs drosmīgi uzņēmēji - Edgars Auziņš, Kaspars Auziņš un Reinis Silovs - atvēra pirmo 2,6 m2 mazo kafejnīcu pie Vērmanes dārza. Pateicoties puišu neatlaidībai, kafejnīca ātri ieguva popularitāti un šobrīd uzņēmums ir izaudzis par lielāko mazo kafejnīcu ķēdi Latvijā, priecējot rīdziniekus ar izcilu kafiju teju desmit Coffee Tower kafejnīcās. Lai sasniegtu izcilas kafijas baudītājus arī citās pilsētās, uzņēmums ir izveidojis īpašu tirdzniecības busiņu, ko var noīrēt visi kafijas mīļotāji, lai iepriecinātu pilsētas iedzīvotājus, pasākumu apmeklētājus vai sava uzņēmuma darbiniekus. Busiņu var atpazīt pēc vienmēr smaidīgajiem Coffee Tower baristām, kas ir gatavi jebkuros laika apstākļos iepriecināt ar tikko pagatavotu kafiju.

Foto: publicitātes

Lai noturētu un celtu Coffee Tower kvalitāti, ar 1.septembri Nometņu ielas Coffee Tower, kuru paši iesaukuši par «Zinīti», ir atvērta pirmā mācību kafejnīca, kurā iespējams par draudzīgākām cenām iegādāties gardo illy kafiju, ko pagatvos topošie baristas. Par kvalitāti mācību kafejnīcā atbildēs Agate Babre – mācību kafejnīcas direktore un titulēta kafijas pazinēja, kas izkopusi talantu gan Latvijā, gan ārzemēs un ir apņēmības pilna prasmes nodot visiem mācīties gribētājiem, jo, kā atzīst pati Agate: «Ja Tev ir iespēja darīt to, ko Tu mīli, Tev nekad nebūs jāstrādā!»

Foto: publicitātes

Mācību kafejnīcā pieredzi iegūs ne tikai esošie darbinieki, bet jebkurš, kas vēlas apgūt kafijas gatavošanas mākslu, tiks aicināts doties uz mācību kafejnīcu un pierādīt sevi kā prasmīgu kafijas meistaru. Tāpat šī ir lieliska iespēja tiem uzņēmumiem, kam rūp kvalitatāte un kas vēlas nodrošināt augstāko servisu, izmantot mācību kafejnīcu, lai celtu savu darbinieku kvalitāti.

Uzņēmuma līdzšinējais kafijas eksperts un skolotājs bija kafejnīcu ķēdes līdzdibinātājs Reinis Silovs, kurš nesen ieguva titulu «Labākais espresso» un «Labākais cappuccino», Innocent rīkotajās baristu sacensībās. Tādejādi Reinis ir uzlicis augstu kvalitātes latiņu Coffee Tower un citu uzņēmumu baristām, un ar vienu malku spēj noteikt, vai kafija pagatavota pareizi. Viens no galvenajiem Coffee Tower kafijas kvalitātes noteicējiem ir illy kafija - Itālijas kafijas leģenda un kvalitātes etalons visā pasaulē.

Līdzās izcilajai kafijai katrā no Coffee Tower klientiem tiek piedāvāta arī tēja, šokolādes dzērieni un cigoriņu kafija, savukārt vasaras sezonā - aukstie kokteiļi un smūtiji īpaši veidotajos Ledus Torņos. Līdztekus kvalitātei uzņēmums rūpējas par klientiem un piedāvā īpaši draudzīgas cenas lojālajiem apmeklētājiem. Kļūstot par Coffee Tower pastāvīgo klientu, kafiju iegūsi par 15% zemāku cenu, savukārt, atbalstot studentus, tiek piedāvāta - 20% atlaide visiem Isic kartes īpašniekiem.

Foto: publicitātes

Ja vēl neesi nobaudījis Coffee Tower izcilo kafiju, droši dodies un izvēlies sev mīļāko mazo kafejnīcu:

Coffee Tower Bāciņa ( Eksporta iela 3a) īpaši piemērota autobraucējiem - gardu kafiju saņemsi neizkāpjot no auto;

Foto: publicitātes

Coffee Tower Būrītis (Z.A. Meierovica bulv. 2a) - vieta, kur iegriezties, ja pastaigājies pa vecpilsētu;

Foto: publicitātes

Coffee Tower Zinītis (Nometņu iela 1) - demokrātiskas cenas, piemērota vieta studentiem ( īpaši sesiju laikā J);

Coffee Tower Kaļķītis ( Kaļķu iela 11a) - vieta, kur iespējams apvienot lieliskas kafijas baudīšanu un barber shop pakalpojumus;

Coffee Tower Akvārītis (Baznīcas iela 14) būs piemērots Tev, ja dzīvo vai strādā tuvumā un vēlies saņemt izcilu kafiju un pozitīvu noskaņojumu;

Foto: publicitātes

Coffee Tower Tornītis ( Tērbatas iela 2f) - ja vēlies baudīt mūsu kafiju un pavadīt nesteidzīgu dienu Rīgas centrā;

Foto: publicitātes

Coffee Tower Sprīdītis (Pērses iela 2a) ir pa ceļam jaunajiem un esošajiem uzņēmējiem, jo atrodamies pie LR Uzņēmuma reģistra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu