«Gaismas pils» turpmāk strādās septiņas dienas nedēļā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Nacionālā bibliotēka (LNB) no šodienas strādās septiņas dienas nedēļā, informēja LNB pārstāvis Augusts Zilberts. Darba dienās bibliotēka apmeklētājiem būs atvērta no plkst.9 līdz 20, bet brīvdienās - no plkst.10 līdz 17. Katra mēneša pēdējā pirmdienā bibliotēka būs slēgta - notiks spodrības diena.

Kā ziņots, pēc Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē noslēgšanās bibliotēka ir atsākusi pilnvērtīgu darbu. Lasītājiem būs pieejama Alekseja Apīņa Reto grāmatu un rokrakstu lasītava, Alfrēda Kalniņa Mūzikas lasītava, Audiovizuālā lasītava, Bērnu literatūras centra lasītava, Bibliotēku un informācijas zinātņu lasītava, Ekonomikas un tiesību zinātņu lasītava, Humanitāro un sociālo zinātņu lasītava, Konrāda Ubāna Mākslas lasītava, kā arī Karšu un ģeotelpiskās informācijas lasītava.

Atvērtas būs arī Letonikas un Baltijas centra lasītavas, Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūta Latviešu folkloras krātuves lasītava un Periodisko izdevumu lasītava, Sīkiespieddarbu lasītava, Tehnoloģiju un dabaszinātņu lasītava, kā arī Uzziņu un informācijas centra Jāņa Pāvila II lasītava un citi bibliotēkas sniegtie pakalpojumi.

Jau ziņots, ka 29. augustā LNB svinēja 96. gadadienu, iepazīstinot lasītājus ar dažādām lietām, ko var darīt bibliotēkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu