«Baltajā naktī» AB dambī gaidāmi «Skaņu plūdi Noasā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūsdienu kultūras foruma «Baltā nakts» ietvaros 5. septembrī peldošajā galerijā «Noass» AB dambī norisināsies šobrīd aktuālo Latvijas dziesminieku un mūzikas grupu koncerts «Skaņu plūdi Noasā». Koncerts pulcēs vairākus labi pazīstamus mūsdienu dziesminiekus un mūzikas grupas, kas pārstāv dažādus mūzikas žanrus.

Koncertu atklās jaunā, bet jau labi pazīstamā un publikas iemīļotā dziesminiece Alise Joste, vēlāk uzstāsies pieredzes bagātais mūziķis un viens no Latvijas neatkarīgās mūzikas redzamākajām personībām Edgars Šubrovskis, kā arī flautiste un dziedātāja Sniedze Prauliņa.

Tuvojoties vakara kulminācijai, uz skatuves kāps grupa «Momend», bet koncertu noslēgs grupas «Laika suns» koncerts.

Līdztekus koncerta programmai peldošajā galerijā «Noass» varēs aplūkot izstādes «Ūdeņi stāsta. Daugava» un «Mans video ir neredzams. Juris Boiko».

Koncerts «Skaņu plūdi Noasā» sāksies jau plkst. 20 un ilgs līdz 6. septembra plkst. 1. Koncertu ar Rīgas domes atbalstu rīko biedrība «I Did It».

Mūsdienu kultūras forums «Baltā nakts» Rīgā notiks jau 10. reizi. To organizē Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvalde sadarbībā ar aktīvākajām Latvijas kultūras organizācijām, iesaistot daudzus Latvijas un ārvalstu māksliniekus. Forumā aktīvi līdzdarbojas arī pilsētas kafejnīcas, galerijas, grāmatnīcas, klubi un citi uzņēmumi.

Plašāka informācija par mūsdienu kultūras foruma «Baltā nakts 2015» programmu un norisēm www.baltanakts.lv un www.facebook.com/Baltanakts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu