Ceļvedis: Simjūda gadatirgus, Lenonam 75, iluzionistu cīņas u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vdt.lv

Vai zini, kas ir Simjūda gadatirgus? Tas no senseniem laikiem ir pēdējais lielais tirgus pirms ziemas sezonas, kad ļaudīm jāparūpējas par dažādu krājumu iegādi. Tā ka nav ko snaust un jādodas Valmieras virzienā! Kam tomēr tuvāka mūzika, iluzionistu šovs vai izrādes, jāmeklē iespējas atpūtai Rīgā un Liepājā. Bet dabas mīļotājiem jāsaģērbjas silti un ar tēju termosā jādodas pretī zelta rudenim!

PASĀKUMI

Simjūda gadatirgum - 20

Foto: LETA

Pirmo reizi Rīgā notiks Vispasaules iluzionistu cīņas

Foto: publicitātes

«Rixc» ikgadējo festivālu atklās ar performanču programmu

Foto: publicitātes

«Ļeņingrad» piektdien pankroka vakars

Foto: publicitātes

Piektdien, 9. oktobrī 21:00 Punk vakars ar grupām Sutas Dampis, U-13 un Leborio

Cafe Leningrad ar savām muzikālajām aktivitātēm rosīsies heavy punk pārstāvji U-13, Alūksnes leģenda Sutas dampis, kuri ņems līdzi vienā setā jaunizcepto ansambli Leborio (veidojušies uz Sutas dampja bāzes), bet vakaru rokpanka un SKA ritmos turpinās DJ Susis.

Sestdien, 10. oktobrī, 21:00 Reinis Jaunais ar pavadošo sastāvu

Reinis Jaunais ir ģitārists, pankroka grupas Band Mango dalībnieks, kas paguvis izdot divus soloalbumus: Plika ģitāra (2013) un Draugu orķestris (pēdējo kopā ar Artūru Veinbergu un citiem mūziķiem; 2015), kā arī sniedzis koncertus šur tur ārpus Latvijas, pamatā Eiropā un Jaunzēlandē. Spēlē instrumentālu mūziku. Koncertos parasti uzstājas viens, bet šoreiz būs ar pavadošo sastāvu (perkusijas, flauta un persiešu santurs).

KONCERTI

Lenona 75 gadu jubileja

Foto: publicitātes

Turpinās «Skaņu mežs 2015»

Foto: publicitātes

Nedēļas nogalē Liepājā Ērika Ķiģeļa 60. jubilejas koncerts

Foto: publicitātes

Latviešu biedrības namā notiks koncerts «Rainis un Bruno Skulte Latvijai»

Foto: publicitātes

IZRĀDES

«Spēlmaņu nakts» balvai nominētā izrāde «Korpuss»

Foto: vdt.lv

«Klaidoņu lūgšana» viesojas Talsos

9. oktobrī plkst. 19:00 Talsu Tautas namā viesosies Valmieras drāmas teātris ar izrādi «Klaidoņu lūgšana». Bijušais latviešu leģiona karavīrs Arturs Skuja vada savas dienas kādā no Anglijas slimnīcām, dzīvojot dubultu dzīvi. Dienā viņš ir viens no daudzajiem kara traumētajiem veterāniem; naktī viņš dzīvo pa īstam, iztēlojoties, kāda būtu bijusi pasaule bez kara, iztēlē satiekas ar mirušajiem vai nesasniedzamajā dzimtenē mītošajiem draugiem.
Lomās: Elīna Vāne, Mārtiņš Meiers, Mārtiņš Liepa, Januss Johansons, Ivo Martinsons, Inese Pudža, Arnolds Osis, Inese Ramute vai Ilze Pukinska, Rihards Jakovels, Kārlis Freimanis. Izrādes ilgums 2 h 20 min.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu