Absolut Nakts - pirmoreiz Rīgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 16. oktobrī, Rīgā ar populāru ārvalstu un pašmāju dīdžeju, mūziķu un mākslinieku piedalīšanos pirmoreiz arī Latviju būs sasniegusi globālā pasākumu sērija «Absolut Nights».

Līdz ar mūsu modes zvaigznēm «MAREUNROLS» ,par aizraujošu vēlās atvasaras nakts noskaņu gādās DJ Belinda, In Dry Kiss & Ubisound un īpašā vakara zvaigzne Kiddy Smile.«Absolut Nights» neiztiks arī bez pārsteigumiem, jo neilgi pirms pusnakts paredzēts īpašais slepenais priekšnesums, kura laikā uz skatuves kāps kāds labi zināms un iemīļots, tomēr publiskos priekšnesumos Latvijā vai citur pasaulē līdz šim nedzirdēts un neredzēts duets.

Foto: publicitātes

«Absolut»zīmolam ir ļoti gara vēsture tieši mākslas jomā un tas ir viens no retajiem zīmoliem, kas pamanījies nojaukt robežu starp mākslu un reklāmu. Pats produkts -«Absolut Vodka» pudele - ir plaši atpazīstama popkultūras ikona jau vairākus gadu desmitus ar ilgstošu klātbūtni mākslas pasaulē. «Absolut» pievilcības pamatā ir unikalitāte un radošums, un ne velti jau daudzus gadu desmitus sadarbību ar «Absolut» par pagodinājumu uzskatījuši paši izcilākie un neatkārtojamākie visdažādāko jomu mākslinieki - Endijs Vorhols, Salvadors Dali, Lennijs Kravics, Woodkid, mūsu pašu grupa«Instrumenti»un daudzi citi. Sadarbībā ar māksliniekiem un mūziķiem tapušas neskaitāmas izaicinošas, skaistas un neaizmirstamas«Absolut»reklāmas, kopīgi mākslas un kultūras projekti.

Foto: publicitātes

Paraudzīties uz ierasto neierastā veidā, atklāt no jauna, iedvesmot, radīt ko nebijušu - tas ir «Absolut» garā, un globālā pasākumu sērija «Absolut Nights» ir likumsakarīgs šīs tradīcijas turpinājums.«Absolut Nigts»ir pasākums, kuros satiekas pilsētas mākslinieki un mūziķi ar mērķi izrauties ārpus ierastā un pārvērst ikdienišķo unikālā piedzīvojumā, kurā sastopas laikmetīgā māksla un mūzika.

Foto: publicitātes

«Domājot par noskaņu, apzināti centos izvairīties no rudens melanholijas,» skaidro pasākuma organizatori, «Pernod Ricard Latvija» pārstāvji. «Tā vietā gribētos uzsvērt pacilājošu noskaņu, neviltotu prieku un svinīgumu ar pasaules lielpilsētām raksturīgu vērienu. Vienvārdsakot, visu, kas mums Rīgā dažkārt pietrūkst. Esiet gatavi dejām līdz rītam!»

Foto: publicitātes

Līdz šim «Absolut Nights» pasākumi veiksmīgi noritējuši Berlīnē,Ņujorkā, San Paulu, Buenosairesā un citās pasaules pilsētās, taču jau šo piektdien globālo metropoļu noskaņu būs iespējams izbaudīt arī Rīgā.

Foto: publicitātes

Pilnu «Absolut Nights» programmu un varat uzzināt pasākuma lappusē

Turpat atrodama informācija arī par to, kā savā īpašumā iegūt vienu no 500 ekskluzīvajiem pasākuma ielūgumiem.

Pasākuma sākums piektdien, 16. oktobrī no plkst. 21.00 Rīgā, Zunda dārzā, Ūdens ielā 6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu