Absolut Nights īpašais viesis - Kiddy Smile

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 16. oktobrī Rīgā ar populāru ārvalstu un pašmāju dīdžeju, mūziķu un mākslinieku piedalīšanos pirmoreiz arī Latviju būs sasniegusi globālā pasākumu sērija «Absolut Nights».

«Absolut Nights» kulminācija būs tieši pusnaktī, kad uz skatuves kāps Kiddy Smile no Parīzes. Kiddy ir uzstājies kopā ar tādiem māksliniekiem kā Hercules & Love Affair , Gossip , LCD Soundsytem un kā dīdžejs piedalījies AmFar Gala, Alexander Wang, Coachella , Afropunk , Balenciaga un daudzos citos ar mākslu, mūziku un modi saistītos pasākumos. Neatkarīgi no tā, vai Kiddy dzied, repo vai miksē bītus, viņa mūzika šķietami nojauc laika robežas un ļauj iztēlē nonākt spožajā 20. gadsimta 80.-90. gadu hausmūzikas un klubu kultūras pasaulē.

Komentējot Kiddy Smile izvēli, viens no pasākuma rīkotājiem un programmas veidotājiem Edijs Vucēns bilst, ka «Mūsdienu rīdziniekam ir ļoti izsmalcināta gaume. Un kaut kā ir iegājies, ka mēs esam diezgan izlutināti ar labu saturu, jo Rīgā ir ļoti viegli tikt pirmajās rindās pie mūziķiem māksliniekiem, kuri citkārt pasaulē ir izpārdoti jau daudzus mēnešus iepriekš. Pasākuma centrā būs tieši saturs. Būs pārsteiguma priekšnesums no vietējās mūzikas «elites», un visbeidzot kolorīts muzikālais iznāciens no franču mūziķa un dīdžeja Kiddy Smile. Tas būs saturs, par kuru plašāka publika, zina nepelnīti maz, bet kurš «paņem» jau pirmajās minūtēs.»

Paraudzīties uz ierasto neierastā veidā, atklāt no jauna, iedvesmot, radīt ko nebijušu - tas ir «Absolut» garā, un globālā pasākumu sērija «Absolut Nights» ir likumsakarīgs šīs tradīcijas turpinājums. «Absolut Nigts» ir pasākumu, kuros satiekas pilsēta, mākslinieki un mūziķi ar mērķi izrauties ārpus ierastā un pārvērst ikdienišķo vēl nebijušā, unikālā piedzīvojumā, kurā sastopas laikmetīgā māksla un mūzika.

Bez Kiddy Smile «Absolut Nights» Rigas pasākumā piedalīsies DJ Belinda, dīdžeju duets In Dry Kiss & Ubisound, līdz šim Rīgā un Latvijā tikpat kā nedzirdēts labi zināmu zvaigžņu duets, modes mākslinieki «MAREUNROLS» u.c.

Pilnu«Absolut Nights»programmu un varat uzzināt pasākuma lappusē

Turpat atrodama informācija arī par to, kā savā īpašumā iegūt vienu no 500 ekskluzīvajiem pasākuma ielūgumiem.

Pasākuma sākums piektdien, 16. oktobrī no plkst 21.00 Rīgā, Zunda dārzā, Ūdens ielā 6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu