Bijušās Liepājas 1. rokkafejnīcas telpās Liepājā atvērs jaunu klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

5. decembrī bijušās Liepājas 1. rokkfajenīcas telpās Stendera ielā 18, Liepājā, darbu sāks jauns klubs «Vecais vikings». Par kluba izklaides programmu gādās «Neatkarīgā mūzikas producentu grupa», kas ar mākslinieku menedžmentu un pasākumu organizēšanu nodarbojas vairāk nekā 15 gadus, informēja «Neatkarīgās mūzikas producentu grupas» pārstāvis Marts Matisons.

«Jaunie kluba īpašnieki apzinās, ka Liepājas 1. rokkafejnīca kādreiz bija pilsētas simbols un tai bija sava īpaša aura, bet tagad jaunatvērtais klubs sola nedaudz mainīt tradīcijas un neaprobežoties tikai ar rokmūziku,» informēja Matisons.

«Neatkarīgā mūzikas producentu grupa» atklāj, ka klubā tiks gaidīta dažādu vecumu auditorija - tajā tiks spēlēta atšķirīgu stilu mūzika un būs iespēja satikt populārākos Latvijas māksliniekus. Kluba telpas tematiski būs sadalītas divās daļās. Pirmais stāvs tiks atvēlēts jauniešiem un aktuālajai deju mūzikai. Savukārt otrajā stāvā katru piektdienu un sestdienu uzstāsies populārākie Latvijas šlāgermuzikanti. Informācijai par pasākumiem varēs sekot kluba «Vecais vikings» mājaslapā, kā arī sociālajos tīklos.

«Vecais vikings» gaidīs apmeklētājus arī dienā, kad tur būs iespējams baudīt maltīti, par ko gādās restorāna «Vecais kapteinis» pavāru komanda.

Kluba apsaimniekotājs būs dānis Pēders Rathlefs, kurš ēku nomā no SIA «Trakserviss».

Atklāšanas pasākumā kluba pirmajā stāvā uzstāsies dziedātājs Ivo Fomins ar grupu, savukārt otrajā stāvā muzicēs grupa «Lauku muzikanti».

Kā ziņots, Latvijā 1.rokkafejnīca Liepājā pēdējo reizi apmeklētājiem bija atvērta 2013. gada gada 5. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu