18.novembrī Mežaparkā notiks «Brīvības skrējiens»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

18.novembrī Mežaparkā pie Zoo pulksten 14:00 notiks «Brīvības skrējiens». Tā būs lieliska iespēja svētkus pavadīt veselīgi aktīvā veidā, jo veselīgs dzīvesveids ir katras nācijas saglabāšanās pamatbalsts.

Dalībnieki kopā, skrienot grupā, veiks simbolisku 2 km distanci pa Mežaparka aleju un Ķīšezera ainavisko krastu. Distances garums draudzīgs arī tiem, kam skriešana nav ikdienišķa. Tāpat, lai vairotu svētku sajūtu, dalībnieki aicināti ierasties ar Latvijas simboliku: lentītēm, karogiem vai karodziņiem, Latvijas sporta izlašu/ fanu kreklos un cepurītēs.

Bet pēc kopīgā skrējiena tiem, kam svētkos būs arī sportiskais azarts, būs iespēja piedalīties 5 km skrējienā, jau sacensību formā.

Dalība abos pasākumos bez maksas, un būs arī sponsoru sarūpētas balvas.

Papildu informācija Facebook grupā Run for fun Riga vai telefoniski 27816155.

Pasākumu rīko biedrība Run for fun Riga, kas organizē bezmaksas skriešanas sacensības Rīgā visos gadalaikos ar mērķi dot iespēju rīdziniekiem regulāri skriet sacensību formā un darīt to bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu