«Žagarkalnā» un «Milzkalnā» atklāta ziemas sezona

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Šodien «Žagarkalnā» un «Milzkalnā» tiek atklāta 2015. un 2016.gada ziemas sezona.

Kā apstiprināja «Žagarkalna» pārstāvis Vadims Kameņevs, trases darba laiks šodien ir no plkst.14 līdz 23. Apmeklētājiem ir pieejama nogāze «Cīruļkalns-1» ar diviem pacēlājiem. Pieejami būs visi kalna servisi, izņemot instruktoru pakalpojumus.

Savukārt rīt, 31.decembrī, tiks atvērta otrā nogāze «Žagarkalns-1» un «Iesācēju kalniņš» ar virves pacēlāju.

Darba laiks rīt būs no plkst.10 līdz plkst.3 Jaungada rītā. Instruktoru pakalpojumi Vecgada dienā būs pieejami līdz plkst.20.

Savukārt 1.janvārī «Žagarkalna» darba laiks būs no plkst.12 līdz 23. Šajā nedēļas nogalē strādās arī «Skolnieku kalns».

Kā liecina informācija «Milzkalna» mājaslapā, apmeklētājiem no šodienas plkst.12 ir atvērta trešā trase ar pirmo un otro pacēlāju. Šodien «Milzkalns» strādās līdz plkst.23.

Savukārt rīt «Milzkalns» strādās no plkst.10 līdz plkst.1 Jaungada rītā, bet 1.janvārī - no plkst.11 līdz 24.

«Milzkalnā» darbosies visi pieejamie servisi, kā arī tiek turpināta sniega ražošana, lai pakāpeniski tiktu atvērtas arī citas trases.

Savukārt «Riekstu kalns» un «Ozolkalns» vēl gatavojas atvērt savas trases. «Ozolkalns» plāno atvēršanu rītdienas, 31.decembra, pēcpusdienā, bet «Riekstu kalns» par atvēršanu vēl informēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu