Aizraujošākie atvaļinājumi 2016. gadā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pagājušajā gadā bija liela ceļotāju atsaucība un interese par PREMIUM ceļojumiem, tāpēc 2016. gadā Ceļojumubode.lv piedāvā vēl plašāku PREMIUM ceļojumu klāstu. Tuvi un tāli, eksotiski, klasiski un piedzīvojumu pilni ceļojumi uz dažādām pasaules malām ar pašlaik atzītu augstu drošības līmeni – Portugāli, Maroku, Brazīliju, Ķīnu, Spāniju, Gruziju, Horvātiju, Grieķiju un daudzām citām valstīm.

Kas ir Ceļojumubode.lv PREMIUM ceļojumi

Tie ir ceļojumi, kas veidoti, balstoties uz Ceļojumubode.lv ekspertu pieredzi un zināšanām par aktuālākajiem un interesantākajiem galamērķiem un ekskursijām katrā reģionā un laika posmā.

Ekonomiski izdevīgi un kvalitatīvi ceļojumi no A līdz Z

PREMIUM ceļojumu galvenā priekšrocība ir tā, ka, iegādājoties ceļojumu, gandrīz visas izmaksas ir iekļautas norādītajā cenā, kas ļauj atpūtniekiem precīzi apzināties kopējo ceļojuma budžetu. PREMIUM ceļojumu cenā ir iekļautas aviobiļetes, bagāža, komfortablas un ekspertu ieteiktas viesnīcas ar labām atsauksmēm, transports ceļojuma galamērķī, programmā paredzētās ekskursijas ar ieejas biļetēm, zinīga vietējā gida pakalpojumi, latviski runājošs grupas vadītājs un ēdināšana. Turklāt visi PREMIUM ceļojumi un ceļotāju iemaksātā nauda ir apdrošināta BTA.

«Apskatot ceļojumu iespējas, ir svarīgi pievērst uzmanību visām niansēm,» skaidro Ceļojumubode.lv vadītājs Kaspars Gēgeris. «Izvēloties ceļojumu pēc kritērija zemākā cena, atpūtnieki galamērķī bieži sastopas ar nepatīkamiem pārsteigumiem. Proti, katrs solis pa labi vai pa kreisi nozīmē papildu izmaksas, un tā lētākais ceļojums var pārvērsties neparedzētos papildu izdevumos ar diezgan nepatīkamu kopējo bilanci.»

Kāpēc aizvien vairāk atpūtnieku izvēlas PREMIUM ceļojumus

PREMIUM ceļojumi piedāvā praktiski plānotu, augstāka komforta ceļojumu par standarta ceļojuma cenu.Proti, Ceļojumubode.lv speciālisti ceļotāju vietā izplāno aizraujošus un netradicionālus ceļojumus, atstājot ceļotājam arī dažādu ekskursiju un aktivitāšu izvēles iespējas. Tiek piemeklēti interesantākie galamērķi, apskates vietas un nodarbes – barbekjū uz jahtas, pārgājiens džungļos, izbraukumi ar 4 × 4 džipiem pa tuksnesi, tējas dzeršana ar berberiem u. c.

Tādējādi ceļotājiem nav jātērē laiks informācijas meklēšanai, aktivitāšu rezervēšanai un saskaņošanai, kā arī tas izslēdz krāpniecības risku galamērķī no negodprātīgu vietējo uzņēmēju puses. Tāpat liels PREMIUM ceļojumu pluss ir nelielās grupas, kas apvieno personas ar līdzīgām interesēm.

Pieci interesantākie 2016. gada Ceļojumubode.lv PREMIUM ceļojumi

Leģendām apvītā Grieķija

Foto: publicitātes

Aizraujošs ceļojuma galamērķis ikvienam atpūtniekam, jo Grieķija var piedāvāt ikvienai gaumei atbilstošu atpūtu – kultūrvēsturiskas ekskursijas, skaista daba, burvīgas pludmales. Tas viss tikai dažu stundu lidojumā no Rīgas.

Horvātijas salas

Dabas, saules un jūras cienītāju paradīze. Dzīvošana Krkas salā ar ekskursijām uz Cresas, Lošiņas un Rabas salu un saldajā ēdienā slavenā un iespaidīgā Plitvices ezeru nacionālā parka apskate.

Viesmīlīgā Gruzija

Foto: publicitātes

Ar ko izceļas Gruzija? Ar viesmīlību, pasakaini skaisto un neskarto dabu un, protams, gardajiem ēdieniem un slavenajiem Gruzijas vīniem. Kalni, ezeri, alu pilsētas, izbraucieni ar 4 × 4 džipiem pa Gruzijas ceļiem un neceļiem labāko panorāmas skatu un Gruzijas vēsturiskā mantojuma medībās. Šis ceļojums fascinēs ikvienu dabas cienītāju.

Skaistā Portugāle

Foto: publicitātes

Viduslaiku pilis, bruģakmens ciemati, valdzinošas pilsētas un zeltainu smilšu pludmales – tā ir Eiropas valsts, kas atrodas vistālāk uz dienvidrietumiem, – Portugāle. Iespēja vērot fantastiskus saulrietus Atlantijas okeāna krastā, baudīt izcilu vietējo vīnu un gardu nacionālo virtuvi.

Dzīvespriecīgā un eksotiskā Brazīlija

Eksotiskā Brazīlija ar dzīvespriecīgo Riodežaneiro ir ikviena ceļotāja vilinājums. Pilsētas betona džungļu un Amazones džungļu kontrasts, pasakainas pludmales, daudzveidīga flora un fauna, kā arī Buzios kūrorts, ko padarīja populāru Brižita Bardo, kas šo paradīzes nostūri bija iecienījusi pagājušā gadsimta 60. gados.

Apskatiet 2016. gada PREMIUM ceļojumus!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu