Pasaules labākā restorāna šefpavārs izdarījis pašnāvību

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šveices šefpavārs Benuā Violjē (Benoit Violier), kura trīszvaigžņu restorāns pērnā gada beigās tika atzīts par «pasaules labāko restorānu», ir izdarījis pašnāvību, paziņoja policija.

44 gadus vecais Violjē svētdienas pēcpusdienā tika atrasts miris savās mājās, kur viņš bija nošāvies.

Šefpavārs dzīvoja Lozannas tuvumā esošajā Krisjē pilsētiņā, kur atrodas arī viņa restorāns «Restaurant de l'Hotel de Ville».

Policija paziņoja, ka ir uzsākta šī nāves gadījuma izmeklēšana, un piebilda, ka Violjē ģimene ir lūgusi ievērot privātumu, «lai varētu mierīgi sērot».

«Restaurant de l'Hotel de Ville», kas ieguvis trīs «Michelin» zvaigznes, decembrī tika atzīts par vislabāko no 1000 labākajiem restorāniem 48 valstīs.

Šo restorānu topu «La Liste» («Saraksts») izveidoja Francijas Ārlietu ministrija, un tas ir uzskatāms par atbildi Lielbritānijas sastādītajam sarakstam «World's 50 Best Restaurants» («Pasaules 50 labākie restorāni»).

Violjē kopā ar sievu Brižitu pārņēma šī restorāna vadīšanu 2012.gadā no sava mentora Filipa Rošā, kurš pērn nomira.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu