«Love CUP 2016» direktores I.Ūles vērojumi un ieteikumi festivāla skatītājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Plānotie un reālie meteoroloģiskie apstākļi Jēkabpilī ir kā īpašā seismiskā zonā – gan profesionālie, gan neprofesionālie meteoroloģisko prognožu kanāli vispār nerāda to, kas ir realitātē. Vakar pēc pusnakts ejot gulēt, bija redzams - šorīt ir spēcīgs vējš, līst, situācija sāk uzlaboties pēc pulksten 13. Bet atveru acis – ārā starp mākoņiem - zilas debesis un spīd saule! Momentā saucam kopā pilotus uz sapulci, ko vakar pusnaktī pārcēlām no agra rīta uz vēlāku laiku, lai komandas pēc smagas darba dienas var kaut stundu ilgāk pagulēt.

Redzēs, ko teiks meteoroloģiskās kartes šodien! Ja būs iespēja - uzreiz pēc sapulces braucam lidot! Taču, ja ir tā, ka tagad sāksies lietus un pastiprināsies vējš, kas rimsies pēc pulksten 13.00, tad reāli ātrāk par pulksten 14.00 lidojums nesāksies.

Vakar esošajos laikapstākļos programmu izpildījām uz maksimumu! Tas dod stimulu un iedvesmu! Uz maksimumu esam noskaņojušies strādāt arī šodien!

Tiem skatītājiem, kuri plāno vērot balonu lidojumus, neļaunojieties, ja kaut kas nenotiek pēc programmā paredzētā laika. Mēs tveram mirkli, lai paceltos gaisā un lidojums notiktu, taču tas nenozīmē, ka vienīgā iespēja pacelties ir tieši tikos, cikos tam jānotiek pēc programmas.

Saprotiet mūs un, lūdzu, visai aktuālajai informācijai sekojiet pašvaldību interneta vietnēs un Sky Amazons facebook profilā.

Taču saprotiet, Jēkabpilī tiešām ir kāda seismiskā zona, kas nepakļaujas prognozēm un plāniem. Tāpēc tieši tāpat, kā skatītāji nevar droši paļauties uz pasākumu programmā rakstīto, piloti nevar paļauties uz to, ka prognozes piepildīsies. Sekojam līdzi reālajiem laikapstākļiem un atbilstoši tiem rīkojamies. Ja līst, balonu vienkārši nedrīkst celt gaisā, tāpēc nav jēgas iet uz promenādi un gaidīt pacelšanos.

Lai mums visiem viss izdodas, un turam īkšķus par labu laiku!

Ar cieņu - Inga Ūle

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu