Durvis vaļā vērs koncertzāle «Valmiera»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/koncertzalevalmiera

Šomēnes durvis vaļā vērs koncertzāle «Valmiera», kurā bez koncertzāles atradīsies arī restorāns, vasaras terase un konferenču zāles, atklāja koncertzāles direktore Linda Apine.

Plānots, ka koncertzālē «Valmiera» notiks dažādi kultūras pasākumi - ne tikai koncerti, bet arī, piemēram, teātra uzvedumi un bērnu rīti.

«8. maijā būs koncertzāles Atvērto durvju diena, kad visas dienas garumā notiks dažādi uzvedumi, koncerti, kā arī atrakcijas koncertzāles mazākajiem apmeklētājiem. Atvērto durvju diena notiks visas dienas garumā, un par to nebūs jāmaksā,» atklāja Apine.

«Vecpuišu parkā, kur atradīsies koncertzāle, jau 1914.gadā tika uzcelta divstāvu paviljona tipa ēka, kurā norisinājās Valmieras kultūras dzīve. Tāpēc tas, kas šobrīd top, nav nekas jauns konkrētajā vietā, tā ir ēka ar vēsturi, kur dažādi pasākumi jau ir notikuši. Vakar pie mums ciemojās vīru koris «Imanta», kas šeit ir dibināts un kas nākamgad svinēs 65 gadu jubileju. Viņi ir laimīgi, ka jubileju varēs nosvinēt tur, kur koris ir dibināts,» uzsvēra direktore.

Apine atklāja, ka koncertzālē «Valmiera» būs iespēja ne tikai baudīt kultūru, bet arī, piemēram, rīkot kāzas, uzņēmumu balles.

Koncertzālē būs līdz 300 sēdvietām. Projekts ir 100% privātas investīcijas, nekas nav segts ne no pašvaldības, ne Eiropas Savienības fondu līdzekļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu