Nedēļas nogalē tiks atklāta Rīgas Velo nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Nedēļas nogalē, sestdien, 30.aprīlī, tiks atklāta Rīgas Velo nedēļa, kuras laikā notiks vairāk nekā 20 pasākumu, informēja pasākuma koordinatore Elīna Drāke.

Rīgas Velo nedēļa norisināsies no 30.aprīļa līdz 7.maijam dažādās Rīgas vietās ar vairāk nekā 20 pasākumiem. Starp tiem paredzētas sprinta ātruma sacensības, velo orientēšanās, erudīcijas spēles, intelektuālas izklaides un ekskursijas.

Šogad Rīgas Velo nedēļu 30.aprīlī atklās Alfas ģimeņu velo brauciens. Tāpat pie tirdzniecības parka «Alfa» visas dienas garumā norisināsies atraktīvas, aizraujošas un interesantas ar velosipēdiem saistītas aktivitātes. Nedēļa noslēgsies ar Tvīda braucienu – retro velosipēdu un tērpu parādi – 7.maijā.

Rīgas Velo nedēļas mērķis ir parādīt Rīgas iedzīvotājiem, cik interesanta un dažāda ir velo kultūra, ieinteresēt cilvēkus pievienoties ikdienas velo braucēju pulkam, kā arī veicināt labākas attiecības starp velosipēdistiem un citiem satiksmes dalībniekiem.

Rīgas Velo nedēļu organizē biedrība «Rīgas Velo nedēļa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu