Vasaras sezonas atklāšanā Mežaparkā varēs stiept gumiju un velt milzu bumbas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ja jums šķiet, ka gumijas stiepšana ir tikai slinkuma lāpīšana un nekā nedarīšana, tad jūs maldāties. 4. maijā Mežaparkā, vasaras sezonas atklāšanas pasākumā ikviens varēs pārliecināties, ka gumijas stiepšana ir spēka uzdevums, par kuru pat balvas var saņemt!

Tas būs iespējams, kā arī daudz citu jautru izdarību pieejamas biedrības «REĀLS PIEDZĪVOJUMS» rīkotajā jampadracī 2016. gada 4. maijā no plkst. 12.00 līdz 17.00 Mežaparka Pasākumu pļavā pie Lielās estrādes 7. vārtiem. Pasākums katru gadu ir bez maksas.

Ikviens zina, ka veselā miesā mājo vesels gars, taču ne vienmēr jāsāk ar nopietniem sporta veidiem un profesionālām nodarbēm. Jaunās sezonas atklāšanā ikvienam interesentam ļaus pārbaudīt savus spēkus milzu bumbas velšanā un milzu slēpju sacensību distances pievārēšanā, loka šaušanā, «medījot» mežakuili, cīsiņu vilkšanā, gumijas stiepšanā un daudzās citās jautrās stafetēs.

Biedrība, kuras ikdienas darbs saistīts ar visdažādāko pasākumu rīkošanu gan bērniem, gan pieaugušajiem, gan uzņēmumiem, Mežaparkā Veselīgā dzīvesveida dienā vadīs atrakcijas un uzdevumus jau 5. gadu pēc kārtas. Tās vadītājs Sandijs Krastiņš teic – ik pavasari Mežaparkā «REĀLS PIEDZĪVOJUMS» sportiski izklaidējošās atrakcijas izmēģina ap 5000 cilvēku, un visi secina – lai dzīvotu veselīgi, nav sevi jāierobežo un jāmoka, bet to var darīt ar prieku un jautrību.

4. maijā, atzīmējot gan Veselīga dzīvesveida dienu, gan Latvijas valsts atjaunošanas gadadienu, «REĀLS PIEDZĪVOJUMS» īpaši gaida ciemos ģimenes ar bērniem, jo valsts lielākais spēks ir stiprās ģimenēs. Bet par prieku mazākajām ģimeņu atvasēm, ikvienu, kurš biedrības stendā ieradīsies un nosauks paroli «REĀLS PIEDZĪVOJUMS», gaida pārsteiguma balva – Latvijā ražoti saldumi. Noderīgas un veselīgas balvas gaida arī aktīvākos un spēcīgākos sporta aktivitāšu dalībniekus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu