Astoto sezonu atklās ielu kultūras un sporta kustība «Ghetto Games»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nākamnedēļ, 13.maijā, Grīziņkalna skeitparkā astoto sezonu atklās ielu kultūras un sporta kustība «Ghetto Games», informēja «Ghetto Games» pārstāve Simona Ozoliņa.

Kopā ar svinīgo atklāšanas pasākumu Grīziņkalna skeitparkā tiks rīkotas arī ielu basketbola sacensības. No plkst. 17 līdz plkst. 18 sacensībām varēs reģistrēties puišu U16 un U17 vecuma grupās.

Par klātesošo noskaņojumu rūpēsies «Ghetto music/ Ghetto Faktors» leibla dibinātājs dīdžejs «Get Dizzy», pasākumu vadīs televīzijas personība Renārs Zeltiņš un «Ghetto Family» dibinātājs Raimonds Elbakjans.

Elbakjans stāstīja, ka astotās sezonas sauklis ir «Esi stiprs - uzvari sevi», tā attīstot sevī uzvarētāja domāšanu.

Pasākuma laikā būs iespēja iesaistīties arī «flash mob» akcijā «Vārnu ielas republika», kas būs veltījumam Grīziņkalnam - sportiskākajam rajonam Rīgā. Šīs idejas autors ir Zeltiņš, kurš ideju novēroja Japānā.

Ar «Ghetto Games» sezonas atklāšanu tiks sākta arī episka Eiropas mēroga maratonakcija līdzekļu vākšanai. Maratonists Dins Vecāns dodas talkā dakterim Klaunam un skries 1200 labdarības kilometrus 28 valstīs ar mērķi aicināt ikvienu iedzīvotāju ziedot līdzekļus pozitīvu emociju radīšanai bērniem ķīmijterapijas procedūru laikā.

«Ghetto Games» ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. «Ghetto Games» pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu