Foto: Atklāj Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertsezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

19. maija vakarā ar pirmo koncertu Rīgā pēc ilgāka pārtraukuma Kalnciema kvartālā uz skatuves kāpa grupa «Satellites LV», ieskandinot Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertsezonas atklāšanu. Turpmāk koncerti Kalnciema kvartālā notiks katru ceturtdienu līdz pat septembra sākumam. Programmu veidos gan pašmāju mūziķu jaunās un jau leģendārās apvienības, gan ārvalstu grupas.

Pēc nosacīta klusuma perioda, kura laikā katrs no mūziķiem bija pievērsies saviem projektiem, «satelīti» aprīlī laiduši klajā pavisam jaunu dziesmu ar filozofisku nosaukumu «Bukovskis zinātu...», kas ir pirmais vēstnesis no gada beigās gaidāmā jaunā pilnmetrāžas studijas albuma. «Par cilvēku un valsti - par to ir šī dziesma,» preses relīzē raksta grupas mūziķi. Jaunais muzikālais materiāls no iepriekšējā atšķirsies ar to, ka grupa nolēmusi atteikties no elektriskās ģitāras asajām skaņām, priekšroku dodot siltākam, akustiskākam skanējumam.

Koncerta īpašie viesi bija Cēsu apvienība «Starmetis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu