Nedēļas nogalē notiks Avotu ielas un tās apkaimes svētki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sestdien, 28.maijā, Avotu ielā un tās apkaimē notiks svētki, kuru laikā norisināsies arī pirmais šīs sezonas krāmu tirgus, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Irita Antoņeviča.

Skvērā pie Svētā Pāvila baznīcas, Augusta Deglava ielā 1, no plkst. 10 līdz 14 pulcēsies lietotu mantu mijēji un tirgotāji, kā arī pircēji.

Visas dienas garumā norisināsies jautri un radoši pasākumi ne tikai Avotu ielā, bet arī tās apkaimē. Par jestrām dziesmām brīvdabas skatuvē gādās dažādi mūziķi un grupas, bet, kam prāts nevelkas uz dejām, tas varēs laiski apstaigāt apkārtni un piedalīties dažādās spēlēs un radošajās darbnīcās vai doties līdzi vēsturniekam Vladimiram Eihenbaumam Avotu ielas iepazīšanas ekspedīcijā.

Svaigus un gardus produktus varēs iegādāties amatnieku un mājražotāju tirdziņā, savukārt koka ēku renovācijas centrs «Koka Rīga» un Lienes ielas Koka darbnīca priecēs bērnus ar aktīviem pasākumiem, attīstošām meistarklasēm un multfilmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu