Nakts Velo Rata brauciens Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nakts brauciens notiks šo piektdien, 27.maijā, kā ierasts, Vecajā Ostmalā 54. Radi Velo Pats darbnīca būs atvērta jau no 20.00, sniedzot iespēju pasākuma dalībniekiem vēl pirms brauciena parūpēties, lai viņu braucamrīki būtu braukšanas kārtībā. Ceļā velo entuziasti dodas plkst.22.00.

Nakts Velo Rats - tas ir biedrības Radi Vidi Pats projekts, kura ietvaros katru piektdienas vakaru visas vasaras garumā tiks organizēti kopīgi nakts izbraucieni pa Liepāju un tās apkārtni. Ar šo aktivitāti Radi Vidi Pats vēlas rosināt liepājniekus arvien biežāk izmantot riteņus kā ikdienas pārvietošanās līdzekļus, tādējādi uzlabojot gan savu fizisko veselību, gan Liepājas gaisa kvalitāti. Vakara maršrutu veido paši dalībnieki, daloties savās idejās.

Tā kā aktivitāte notiek vakarā, nepieciešams nodrošināties ar atstarotājiem un gaismiņām savam velosipēdam un vēlams arī sev, uz vietas pieejams ierobežots skaits atstarojošo vestu. Ja kāds vēlas piedalīties braucienā, bet pašam šobrīd nav sava velosipēda, iepriekš piesakoties, iespējams aizņemties kādu no desmit Radi Vidi Pats braucamrīkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu