Foto: Vērmanītī sākas alus festivāls «Latviabeerfest»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Šodien Rīgā, Vērmanes dārzā, ar svinīgu atklāšanu sācies ikgadējais alus festivāls «Latviabeerfest». Festivāls notiks līdz 29. maijam, to rīko biedrība «Alus brālība». Pērn tas pirmo reizi ierakstīts Eiropas alus festivālu kartē, līdz ar to ievērojami paplašinot apmeklētāju loku. Festivāla laikā, kas reizē ir arī lielākā alus izstāde Baltijas reģionā, ir pulcējies vēl lielāks skaitu aldaru ar zināmām alus šķirnēm no Latvijas, kā arī uzaicināti ārvalstu aldari.

Visa festivāla garumā tiek plānoti dažādi jaunumi alus mīļotājiem. Īpaša vieta festivāla teritorijā atvēlēta Latvijas un Baltijas mājražotāju degustācijām. Neiztrūkstoša sastāvdaļa kā allaž ir arī ēdieni, mūzika un citas izklaides.

«Latviabeerfest» laikā interesentiem tika piedāvātas vairāk nekā 160 dažādu zīmolu alus šķirnes. Festivālā ir aicinātas piedalīties Latvijas, Lietuvas, Igaunijas alus ražotnes, viesi no Vācijas, Čehijas un citām Eiropas valstīm.

Katru dienu notiek arī dažādi koncerti.

Detalizētāka programma mājas lapā šeit:

www.latviabeerfest.lv

Aplūko bildes no trešdienas norisēm Vērmanes dārzā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu