Rīgā ar bagātīgu programmu svinēs Bērnu aizsardzības dienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

29.maijā, Rīgā ar daudzpusīgu pasākumu programmu turpinās Starptautiskā bērnu aizsardzības dienu.

Svētdien, 29.maijā, kultūras pils «Ziemeļblāzma» parkā no plkst.11 norisināsies tradīcijām bagātie Ziemeļblāzmas bērnu svētki «Mazā sirmā kumeliņā jāj pa ceļu pasaciņa». Bērni varēs vizināties zirgu pajūgā, iesaistīties sportiskās aktivitātēs, piedalīties konkursos un radošajās darbnīcās, kā arī doties ekskursijā pa Ziemeļblāzmas pili. Svētku koncertā muzejā muzicēs bērnu ansambļi, dejos deju kolektīvi, kā arī uzstāsies solisti Ieva Sutugova, Atis Ieviņš, Paula un Miks Dukuri.

Svētdien Spīķeru kvartālā notiks arī festivāls «Radi un iedvesmojies», kura laikā ikvienam interesantam būs iespēja spēlēt lielformāta spēles, vērot ceļojošā cirka izrādes, sekot līdzi zinātkāres centra iluzionistu priekšnesumiem un burvju trikiem, kā arī piedalīties AS «Latvenergo» projekta «Fizmix» radošajās darbnīcās.

Mežaparka Zaļajā teātrī notiks ikgadējais pasākums «Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi», kura laikā bērniem būs iespēja piedalīties stafetēs, uzspēlēt lielizmēra dambreti un citas spēles.

Svētku koncertu «Ai, pasaule, pasaulīt...» kultūras centrā «Mazā ģilde» apmeklētājiem sarūpējis bērnu vokālais ansamblis «Kolibri», un tas norisināsies svētdien.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu