Kandava svin sava novada svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kandava.lv

No piektidneas līdz svētdienai tiks svinēti Kandavas novada svētki «Lustīga dzīvošana», iepriekš uzzinājām novada pašvaldībā.

Sestdien plkst.11.30 notiks svētku gājiens «Kandavas novads dzīvo ar garšu!», kurā piedalīsies Kandavas novada iestāžu un uzņēmumu darbinieki, nevalstiskās organizācijas, iedzīvotāju grupas un citi interesenti. Gājiens notiks maršrutā Kandavas katoļu baznīca-Ķiršu iela-Skolas iela-Sabiles iela-promenāde.

Plkst.12 promenādē svētki tiks atklāti ar apsveikumiem un uzrunām «Sveiks lai dzīvo!». Svētkos piedalīsies viesi no kaimiņu pašvaldībām - Talsiem, Tukuma, Kuldīgas un Jaunpils, kā arī no ārvalstu sadarbības pilsētām Saku Igaunijā un Gelauzas Moldovā.

Dienas laikā, no plkst. 12.30 līdz 17, notiks Kandavas novada skolu audzēkņu koncertprogramma «Raibā pasaka», deju studijas «Kaprīze» un grupas «Transleiteris» priekšnesumi, foto orientēšanās «Iezīmēts Kandavā», amatnieku tirdziņš, piepūšamās atrakcijas bērniem, vizināšanās ar elektromobili, kā arī citi izklaidējoši pasākumi.

Plkst.17.30 Bruņinieku pilskalnā savu atraktivitāti rādīs Kandavas pilsētas un pagastu komandas jautrā erudīcijas spēlē ar šova piesitienu «Gudrimeļu zvaigžņu brīdis».

Dienas noslēgumā gaidāms vokālās grupas «Framest» koncertšovs «Raimonda Paula zelta hitu vakars» brīvdabas estrādē «Ozolāji», zaļumballe ar grupu «Baltie lāči» un DJ Saimonu.

Svētdien plkst.10 paredzēts dievkalpojums Kandavas evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Promenādē svētki turpināsies no plkst.11 ar radio vadāmo auto ralliju «Spied grīdā!» un Kandavas pīlīšu regati. Notiks arī Latvijas 2016.gada čempionāts orientēšanās sprinta stafetē un individuālajās distancēs bez laika kontroles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu