Pirmo reizi Latvijā Foodout.lv Gardēžu Rallijs!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Garšīgi pitstopi! Interesanti uzdevumi! Lieliskas balvas! Foodout.lv Gardēžu rallijs ir lielisks veids, kā pozitīvā atmosfērā pavadīt brīvdienu kopā ar draugiem, ģimenes locekļiem vai kolēģiem.  

Gardēžu rallija ietvaros dalībnieki apciemos Rīgas restorānus, pildīs interaktīvus uzdevumus un garšos restorānu sarūpētos gardumus. Diena plānojas būt azartiska, izzinoša un garšīga.

Apbalvoti tiks ne tikai veiklākie dalībnieki, bet arī attapīgākie un precīzākie uzdevumu veicēji. Bet galu galā pasākuma mērķis ir pavadīt lielisku un garšīgu dienu, atklāt restorānu noslēpumus un stāstus, atrisināt uzdevumus saistībā ar ēdienu un palutināt garšas kārpiņas!

Foto: publicitātes

Dalībnieki aicināti sapost savus auto un ģērbties vienotā komandas stilā, jo par interesantākajiem tērpiem un noformējumu tiks pasniegtas specbalvas.

Foto: publicitātes

Saliedē savu komandu Gardēžu rallijā! Pasākuma izklaidējošā un azartiskā forma palīdz veidot un stiprināt attiecības komandā!

Ar savu dalību rallijā ekipāžas paveiks arī labu darbiņu, jo 5% no dalības maksas tiks ziedota pārtikas bankai «Paēdušai Latvijai».

Aicinām arī citus būt iejūtīgiem uz ziedot pārtiku vai naudu

Pasākuma iniciators un galvenais sponsors Foodout.lv ir līderis ēdienu piegādē Latvijā, nodrošinot ātru ēdienu piegādi Rīgā no vairāk nekā 45 restorāniem līdz pat mājas vai ofisa durvīm.

Foto: publicitātes

Vairāk par Foodout šeit:

Pulcēšanās un starts: 12.jūnijā pie TC Spice.

10:00 - 12:00 Pulcēšanās, reģistrācija

12:00 - 17:00 Starts un kontrolpunktu apmeklēšana

17:00 Finišs

18:30 Apbalvošana

Visu dienu kopā ar dalībniekiem būs ralliju eksperts Ģirts Timrots.

PIESAKIES līdz 9.jūnijam:

Pasteidzies: līdz 1. jūnijam: 49.00 eiro par ekipāžu (1-4 cilvēki)

No 2.jūnija - līdz 9.jūnijam: 59.00 eiro par ekipāžu (1-4 cilvēki)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu