Daugavpilī sākas pilsētas svētku pasākumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Šodien Daugavpilī sākas un līdz 5. jūnijam turpināsies pilsētas svētku pasākumi, kuru devīze šogad ir «Daugavpils - tā ir ģimene!».

No šodienas līdz 2.jūnijam notiks koncerti uz koncertskatuvēm Daugavpils mikrorajonos. Tā kā pilsētas svētki veltīti ģimenei, to programma sagatavota tā, lai svētkos ikviens justos kā vienā lielā ģimenē.

3.jūnijā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā un 4.jūnijā uz skatuvēm Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā, Dubrovina parkā, Pumpura skvērā, Viestura un Rīgas ielas krustojumā - kopumā uz visām pilsētas svētku skatuvēm šogad uzstāsies vairāk nekā 100 kolektīvi.

Jau otro gadu pēc kārtas pilsētas svētkos būs iespēja vērot avio šovu, darbosies arī amatnieku gadatirgus, bet par Daugavpils pilsētas svētku kulmināciju kļūs Krievijas grupas «Splin» koncerts 4.jūnijā plkst.21 Vienības laukumā.

Savukārt 5.jūnijā aktīvās atpūtas dalībnieki būs aicināti uz Sporta dienu Vienības laukumā un pilsētas svētku noslēgumu.

Pilsētas svētku gājienā, kas notiks 4.jūnijā plkst. 13, šogad īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem. Viņi veidos galveno - Daugavpils nākotnes - kolonnu. Uzņēmumu, organizāciju, izglītības un citu iestāžu pārstāvji gājienā pa Rīgas ielu, kā ierasts, dosies spilgtos teatralizētos kostīmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu