Rīgā atzīmēs Bērnu aizsardzības dienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā Rīgas dome kopā ar nevalstiskajām organizācijām (NVO) organizēs svētku programmu bērniem.

Lai atzīmētu Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, kā arī ievadītu skolēnu vasaras brīvlaika sākumu, trešdien, 1.jūnijā, Rīgas NVO namā, Laimdotas ielā 42, Rīgā, norisināsies bērnu svētki. No plkst. 12 durvis vērs radošās darbnīcas, kurās visi interesenti varēs iesaistīties apsveikuma kartīšu un filca rotu, kā arī krāsainu dzijas putniņu radīšanā. Tāpat svētku apmeklētājiem būs iespēja veidot hennas zīmējumus.

Pasākuma programmas turpinājumā plkst. 13 sāksies koncerts, kurā uzstāsies deju skolas «Natali» dalībnieki. Klātesošos sagaida atraktīvi deju priekšnesumi un kopīga deju mācīšanās.

Lai bērniem atgādinātu par drošību uz ielas, mājās, internetā, notiks saruna ar Rīgas Pašvaldības policijas vecāko inspektori Aiju Lilienfeldi, kura pastāstīs par svarīgākajiem drošības jautājumiem un demonstrēs izglītojošu filmu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu