Santa Zapacka noslēgs dziedātājas karjeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kā informē Amigo Dzintara dziesmu aptaujas noslēguma koncerta rīkotāji, viena no šā gada finālistēm – dziedātāja Santa Zapacka – paziņojusi, ka pēc aptaujas fināla, kas 18. jūnijā norisināsies Jelgavā, Pasta salā, viņa pārtrauks savas skatuves gaitas. Starp deviņiem aptaujas finālistiem Santa Zapacka iekļuvusi ar savam ilggadīgajam skatuves partnerim Harijam Ozolam (viņš mūžībā aizgāja 2015. gadā) veltīto dziesmu «Aiznes vējam».

Savukārt intervijā žurnālam «Kas Jauns» dziedātāja pavēstījusi, ka uzstāšanās Amigo Dzintara dziesmu aptaujas noslēguma koncertā un Harijam veltītā dziesma būs «kā «skaists noslēgums viņas muzikālajam stāstam. Turpmāk viņa gatava nodoties jauniem izaicinājumiem, kas nav saistīti ar dziedāšanu. Tādēļ 18. jūnijā Santas Zapackas faniem ir beidzamā iespēja dzirdēt iemīļotās dziedātājas uzstāšanos. Dziedātāja arī paziņojusi, ka turpmāk nesniegs intervijas.

Atgādināsim, ka Amigo Dzintara dziesmu aptaujas finālā iekļuvušas arī grupas Baltie lāči, Lauku muzikanti, Sestā jūdze, Brīvdiena, Galaktika un Oranžā kora meitenes, kā arī dziedātāji Aigariņš, Rikardions un Dzintars Čīča. Pēc vērienīgā koncerta, kurā piedalīsies arī dažādi viesi, notiks nakts balle.

Jelgavā, Pasta salā skatītāji tiks gaidīti jau no plkst. 20.00. Koncerta tiešraides sākums plkst. 21.10 kanālā LNT un Latvijas Radio 2. Kā allaž, tieši skatītāju balsojums noslēguma koncerta dienā noteiks, kura no deviņām dziesmām kļūs par sezonas iemīļotāko melodiju, un iegūs īpašo balvu no Amigo.

Biļetes uz 18. jūnija koncertu vēl iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu