Tuvojas otrais «Holi» krāsu festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau 9. jūlijā Lucavsalā norisināsies otrais «Holi» krāsu festivāls Latvijā. Pērn festivāls pulcēja vairākus tūkstošus apmeklētāju, piedāvājot krāsu prieku un plašu izklaides programmu. Arī šogad «Holi» krāsu festivālā visas dienas garumā būs iespēja piedzīvot pašmāju un ārzemju mūziķu un dīdžeju šovus, daudzpusīgi atpūsties radošajās, sporta, mākslas un aktīvās atpūtas piedzīvojumu zonās, kā arī vienoties kopīgajās krāsu mešanās - #holilv moments.

«Holi» krāsu festivāls ir vienīgais krāsu festivāls Latvijā, kas norisināsies otro gadu pēc kārtas, vienuviet pulcējot jauniešus, ģimenes ar bērniem, draugus un domubiedrus, visdažādāko tautību pārstāvjus - dzīves svinētājus un radītājus.

Šogad sagaidāma krāšņa mūziķu un DJ programma - uz divām «Holi» krāsu festivāla skatuvēm, kur uzstāsies grupa CARNIVAL YOUTH, DJ GUSTAVITO, TOMS GRĒVIŅŠ, DJ ARTŪRS MEDNIS (Jaffa Riga) un apvienība FUNKY BREAKOUT. Visas dienas garumā apmeklētājiem tiks piedāvātas plašas un daudzpusīgas aktivitātes mākslas, sporta un aktīvās atpūtas zonās visai ģimenei. Šogad būs arī iespēja pārnakšņot telšu pilsētiņā.

Zigurds Kursišs, «Holi» krāsu festivāla radītājs: «Pērn «Holi» krāsu festivāls pulcēja vairākus tūkstošus apmeklētāju, kas, daloties krāsu priekā, piedzīvoja unikālas izjūtas un vienojās kopīgā krāsu mešanā. Nekas līdzīgs Latvijā un pat Baltijā iepriekš vēl nebija īstenots. Ņemot vērā festivāla popularitāti pērn, šogad esam sagatavojuši vēl plašāku un daudzveidīgāku izklaides programmas piedāvājumu, lai «Holi» krāsu festivāls kļūtu par vienu no krāsainākajiem un pozitīvām emocijām bagātākajiem mūzikas, dejas un mākslas festivāliem Latvijā. Aicinām visus interesentus laikus iegādāties biļetes un apmeklēt «Holi» krāsu festivālu, ļaujoties šīs vasaras krāsainākajam piedzīvojumam!»

«Holi» krāsu festivāla saknes ir meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. To raksturo prieks, dzīves svinēšana, dziedāšana, dejošana, jaunā sākšana un atvadīšanās no vecā. Košo krāsu pulvera dejās, apkrāsojot vienam otru un kopīgi metot krāsaino pulveri gaisā, cilvēki nojauc sociālās barjeras, kļūstot vienoti un bezrūpības pilni. Tas ir prieka radīšanas festivāls un laiks, kad viss tiek piedots.

Pērn pirmā «Holi» krāsu festivāla 2015 dalībnieki #holilv metienos meta krāsas, priecājās, piedalījās radošajās darbnīcās un ballējās, un tikās ar tādiem māksliniekiem kā Gacho, Toms Grēviņš, Deniss Pashkevich Funk Therapy, Dubsisters, DJ Gustavito, Danielle Diaz no Vācijas, Triana Park, Astro'n'out & DJ Rudd u.c.

Ciemats gaisā

Šogad festivāls parūpējies arī par iespaidīgu aktīvo atpūtu speciāli veidotā un Latvijā vēl nebijušā virvju parkā – gaisa ciematā. Ciematu gaisā realizēs festivāla sadarbības partneris biedrība «Piedzīvojuma Gars». «Mūsu vīzija ir radīt šogad neaizmirstamu piedzīvojumu festivāla dalībniekiem, dāvinot aizrautīgu sajūtu vidi 4 - 7 m augstumā. Tas būs līdz šim lielākais gaisa ciemats Latvijā, kas sevī ietvers arī vairākas drošas, bet bailīgas aktivitātes nervu pakutināšanai un sevis pārvarēšanai», tā biedrības «Piedzīvojuma gars» īpašnieks Viesturs Lūsis.
Ciematu gaisā veidos ar tiltiem un kāpnēm savā starpā savienotas dažāda augstuma platformas, kur visas dienas garumā varēs izmēģināt dažādas sportiskas aktivitātes, piemēram, rāpties klinšu sienā, ļauties brīvajam kritienam, pārbaudīt līdzsvaru un nolaisties ar virvi pār festivāla teritoriju. Toties laiskākie festivāla dalībnieki varēs baudīt atpūtu šūpuļtīklu pilsētā, našķēties kafejnīcā «Buberts» un pievakarē relaksēties pie ugunskura, baudot lielisko atmosfēru un mūziku.

Rīgas modes
Rīgas modes Foto: publicitātes

Vairāk informācijas un biļešu iegāde «Holi» krāsu festivāla mājas lapā www.holi.lv vai Biļešu Paradīzes kasēs.

www.holi.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu