Kalnciema kvartālā norisināsies Suitu nakts tirgus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kalnciema iela

Trešdien, 22.jūnijā, Kalnciema kvartālā norisināsies Suitu nakts tirgus, kas būs atvērts no plkst. 16 līdz 23, informēja Kalnciema kvartāla pārstāve Luīze Pastore.

Tirgū būs atrodami gardākie un oriģinālākie svētku labumi ne tikai no Alsungas, bet no visas Latvijas, bet suitu sievas būs sarūpējušas saulgriežu ielīgošanas dziesmas, rotaļas un zāļu darbnīcas, kas palīdzēs sagatavoties svinībām.

Nakts tirgus ir sena Kalnciema kvartāla tradīcija, ar kuru aizsākās iecienītie sestdienu tirdziņi. Šogad nakts tirgus tiks atdzīvināts Suitu nakts tirgū, kur visa vakara garumā darbosies tirgotāji no visas Latvijas, kas būs sagatavojuši labāko un gardāko Jāņu mielastam, bet saposties un rotāties svētkiem palīdzēs amatnieku darinājumi tradicionālās un tautiskās noskaņās.

Kalnciema kvartāla tirgū būs sarūpēti arī mūsdienīgi risinājumi iedvesmojošākiem vasaras saulgriežiem, piemēram, būs iespējams tikt pie sava hennas tetovējuma ar latvju zīmēm vai rotāties tradicionālos tērpos mūsdienīgās apdarēs. Paralēli tirgum par saulgriežu noskaņu parūpēsies suitu sievu ielīgošanas dziesmas, rotaļas un zāļu darbnīcas.

No plkst.18 līdz 22 katras stundas sākumā uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves uzstāsies Suitu sievas no Alsungas, kas dziedās saulgriežu dziesmas un ziņģes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu