Augustā notiks melodiskās mūzikas svētki «Vilciens Rīga-Valka»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. augustā no plkst.18 Valkas brīvdabas estrādē jau trešo gadu notiks melodiskās mūzikas svētki «Vilciens Rīga-Valka», informē Valkas pilsētas kultūras nama pasākumu organizatore Līga Šnuka. Svētku laikā būs iespēja baudīt dažādu žanru mūziku. Popa, roka, šlāgermūzikas, kantri cienītāji - katrs savai gaumei atradīs ko piemērotu.

Svētku laikā paredzētas arī grupas «Bumerangs» 30 gadu jubilejas svinības. Tā vienlaicīgi arī būs vienīgā iespēja šogad dzirdēt grupu muzicējam.

Tāpat šogad jaunums ir arī melodiskās mūzikas raidījuma «Vilciens Rīga-Valka» skatītāju balsojuma līderu apbalvošana. Raidījumā kanālā «Re:tv» ik nedēļu vairāk nekā gada garumā mākslinieki un radošas personības tika aicinātas uz sarunu, lai ne tikai uzzinātu par viņu karjeras aizsākumiem, mūziku un mīlestību uz to, bet arī lai klausītos viņu skaņdarbus un ļautu skatītājiem iepazīt dažādus mūzikas žanrus.

Dažādu žanru mūziku būs iespēja baudīt arī koncertā-ballē 6. augustā Valkas brīvdabas estrādē, jo muzicēs grupas «Rock'n'Berries», «Melns uz balta», «Kokteilis», «Mākoņstūmēji», «Big Al&»The Jokers«», «Kreicburgas ziķeri», «Retro» un citas.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Valkas pilsētas kultūras nama kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu