Meierovica piemineklim saziedoti 1002 eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašlaik Tukuma novada pašvaldības kontā ieskaitīti 1002 eiro, kas paredzēti pirmā Latvijas ārlietu ministra Zigfrīda Annas Meierovica piemineklim, informē pašvaldībā. Ziedojumu vākšana sākta 1. jūnijā.

Pēc ziedojuma saņemšanas ikviena iedzīvotāja, kura ziedojuma apmērs sasniedz desmit eiro, vārds tiek iekļauts pašvaldības mājaslapā publicētajā ziedotāju sarakstā. Ja persona nevēlas, lai vārds tiktu publicēts ziedotāju sarakstā, maksājuma uzdevuma laukā «Maksājuma mērķis» jāieraksta arī vārds «Anonīms», norāda pašvaldībā.

Jau vēstīts, ka Tukuma novada domes deputāti maija domes sēdē lēmuši sākt ziedojumu vākšanu Meierovica piemineklim. Ziedojumi tiks vākti līdz 2018.gada 1.novembrim.

Ziedot var īpašās ziedojumu kastītēs, kā arī to var izdarīt, pārskaitot līdzekļus pašvaldības kontā.

Tāpat jau ziņots, ka pašvaldība izsludinājusi metu konkursu Meierovica piemineklim.

Pašvaldība paredz, ka pieminekļa izveides un uzstādīšanas izmaksas būs ne vairāk kā 80 000 eiro, ieskaitot visus nodokļus un nodevas.

Konkursa pirmās vietas ieguvējam tiek piešķirta naudas balva 1200 eiro, otrās vietas ieguvējam - 1000 eiro, trešās - 800 eiro. Komisijai ir tiesības noteikt atsevišķas veicināšanas balvas dalībniekiem, kuru iesniegtie meti nav izvirzīti godalgošanai. Veicināšanas balvu skaits un apjoms nav noteikts.

Metu piedāvājumi jāiesniedz personīgi Tukuma novada domes Klientu apkalpošanas centrā ne vēlāk kā līdz 2.septembra plkst.11. Piegādātājs metu konkursam var iesniegt tikai vienu meta piedāvājumu.

Pēc metu konkursa paredzēts veikt sarunu procedūru par pieminekļa izgatavošanu un uzstādīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu