Aicina meklēt Neptūnu Liepājas ielās jau šo sestdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

2.jūlijā, tieši nedēļu pirms Jūras svētkiem, Liepājā ieradīsies Jūras dievs Neptūns. Neptūnu Liepājā varēs sastapt no pulksten 10 līdz pulksten 15 Liepājas Pētertirgū, Kungu ielas radošajā kvartālā, Rožu laukumā, Jūrmalas parkā un Liepājas pludmalē. Ikviens aicināts uzmeklēt Neptūnu, uzzināt vairāk par Jūras svētkiem Liepājā, kā arī nofotografēties ar vareno jūras dievu.

Pulksten 10 Neptūnu varēs sastapt Liepājas Pētertirgū, savukārt ap pulksten 11 jūras dievs dosies uz Kungu ielas radošo kvartālu, lai tur Zemeņu festivālā nobaudītu saimnieces Dzintras Betleres zemeņu ķīseli. Neilgi pirms pulksten 12 Neptūnu varēs sastapt Liepājas sirdī - Rožu laukumā, no kurienes savā jūras vāģī viņš dosies ceļā uz jūrmalas parku. Ap pulksten 13 Neptūnu varēs satikt jūrmalas parka bērnu laukumā. Visbeidzot ap pulksten 14 Neptūnu varēs sastapt Liepājas pludmalē. Jūras dievu pavadīs arī divas jūras iemītnieces - Austere un Nāra.

Liepājnieki un Liepājas viesi aicināti iemūžināt tikšanos ar Neptūnu foto atmiņās un pēcāk dalīties ar tām sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #JūrasSvētkiLiepājā. Jūras dievu Neptūnu būs iespēja satikt arī Jūras svētkos 9.jūlijā Liepājas promenādē, kur viņš atvērs dārgumu lādi, lai dalītos bagātībās ar Jūras svētku apmeklētājiem.

Kā ziņots iepriekš, šā gada 9.jūlijā no pulksten 11 Liepājas promenādē norisināsies Jūras svētki, kas šogad apmeklētājiem piedāvās deviņus spēcīgus, aizraujošus un krāšņus viļņus, pasākumā transformējot tos deviņās aktivitātēs. Jūras svētki tiks atklāti ar piemiņas brīdi bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Tradicionāli ar savu piedāvājumu liepājniekus un Liepājas viesus priecēs amatnieku un mājražotāju tirgus, kurā varēs iegādāties dažādus labumus visas dienas garumā. Mazajiem liepājniekiem organizatori būs sarūpējuši bērnu programmu, savukārt aktīvās dzīves piekritēji varēs piedalīties netradicionālajās sporta spēlēs un vērot kanālā notiekošās Jūrasbraucēju Kuršu Vikingu liellaivu sacensības. Tostarp ikvienam interesentam būs iespēja bez maksas apskatīt Jūras spēku flotiles kuģus.

Visas svētku aktivitātes ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu