«Playground» aicina piedalīties realitātes šova tiešraidē un piedzīvojumu ekspedīcijās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aktīvās atpūtas un mūzikas festivāls «Playground», kas norisināsies no 8. līdz 10. jūlijam Ropažu novada Sporta kompleksā «333», papildus 14 dažādiem sporta veidiem piedāvās elpu aizraujošas aktivitātes un iepriekš nepieredzētas izklaides iespējas. Ikvienam būs iespēja piedalīties realitātes šovā un meklēt apslēptas vietas.

Par līdz šim nebijušu notikumu festivālā parūpējušies «Playground» draugi Outlet optika, izveidojot pirmo realitātes šovu, kuru tiešraidē translēs radio SWH. Šova ietvaros dalībniekiem būs jāsacenšas dažādās aktivitātēs, jāizmēģina spēki vairākos sporta veidos, kā arī jāasina prāts radošos uzdevumos. Tas viss divu dienu garumā caur smiekliem, bet ar īstu sacensību garu.

Meklējot festivāla teritorijā paslēptās ūdens oāzes, vedot cauri mežonīgām tropu un meža takām, ekspedīcijas gājienā «Playground» dalībniekus aicinās dabīgais minerālūdens Venden. Izslāpušie pie oāzes dārgumiem varēs nonākt, tikai atšķetinot noslēpumainās mīklas. Par mazākajiem festivāla dalībniekiem būs parūpējušās azartiskās VENDIJAS, organizējot piedzīvojumu pilnas rotaļas ar interesantām balvām. Mazākos gaidīsim īpaši ierīkotā Bella Baby Happy bērnu apmetnē, kur līdzās rotaļām būs pieejamas vietas arī pašu mazāko barošanai un pārtīšanai!

Kopā ar atbalstītājiem BTA apdrošināšanu «Playground» organizatori ir parūpējušies, lai aktīvā atpūta ir ne tikai jautra, bet arī droša. Festivālā laikā būs iespēja laimēt BTA aktīvās atpūtas polisi, kas pasargās sporta inventāru, ekipējumu un galvenais – pašu! Par ķermeņa sagatavošanu fiziskajām aktivitātēm ir padomājusi arī Carona, kas apmeklētājus izkustinās sling jogā.

Un gardākais pārsteigums - kopā ar Valmiermuižu festivāls ir radījis jauno mīļāko šīs vasaras dzērienu - «Playground» zelteri.

Biļetes pieejamas bilesuserviss.lv un Sporta kompleksā «333».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu