Kāda būs Pūtēju orķestru dižkoncerta mākslinieciskā koncepcija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku rīkotājs Latvijas Nacionālais kultūras centrs izsludina konkursu par tiesībām izstrādāt XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku Pūtēju orķestru dižkoncerta māksliniecisko koncepciju.

Konkursā var piedalīties radošā grupa, kuras sastāvā ir viens vai divi mākslinieciskie vadītāji un režisors. Pieteikumus konkursā var iesniegt līdz 2016. gada 1. novembrim.

Dižkoncerts, kas jau no 2003. gada kļuvis par tradīciju Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku nedēļā, ir lielākais pūtēju orķestru nozares pasākums Latvijā. Dižkoncerta programma tiek veidota pēc novadu principa, izceļot raksturīgāko katrā reģionā.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiks Rīgā no 2018. gada 30. jūnija līdz 8. jūlijam. Nākamie Dziesmu un deju svētki norisināsies Latvijas valsts simtgades svinību zīmē.

Konkursa nolikums pieejams Latvijas Nacionālā kultūras centra mājas lapā: lnkc.gov.lv/jaunumi/dizkoncerta-maksliniecisko-koncepciju-konkurss/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu