Valmieras pilsētas svētkos uzstāsies grupas "Bet Bet", "Musiqq" un "Lādezers

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Valmieras pilsētas svētku laikā, no 11.augusta līdz 13.augustam, kad Valmiera atzīmēs pilsētas 733. dzimšanas dienu, paredzēta plaša kultūras programma, kurā uzstāsies grupas «Bet Bet», «Musiqq», «Lādezers» un citi, informēja Valmieras kultūras centrā.

Valmieras pilsētas svētki 11.augustā plkst.20 sāksies ar atpūtas vakaru «Promenādes romantika» pie Dzirnavu ezeriņa. Klātesošie varēs baudīt mūziku Valmieras saksofonu kvarteta, dziedātājas Ineses Ērmanes un dziesminieka Haralda Sīmaņa izpildījumā.

Savukārt 12.augustā plkst.20 laukumā pie Hanzas sienas notiks pilsētas svētku atklāšana. Tajā piedalīsies Valmieras kultūras centra kori, kā arī solisti Anmary un Dainis Skutelis, bet no plkst.21 skanēs grupas «Bet Bet» koncerts. Svētku otro dienu noslēgs balle kopā ar grupu «Coco orķestris».

Svētku trešajā dienā, 13.augustā uz svētku centrālās skatuves laukumā pie Hanzas sienas skanēs Latvijā populāro grupu «Musiqq» un «Lādezers» koncerts. Pēc abu grupu koncertiem no plkst.23 norisināsies svētku balle ar grupām «MC Orķestris» un «Mākoņstūmēji», bet pusnaktī būs vērojams svētku salūts.

Visas svētku dienas Valmierā norisināsies arī dažādas citas aktivitātes - svētku gājiens, svētku tirdziņš, radošās darbnīcas, suņu sacensības, izbraucieni ar laivām Dzirnavu ezeriņā, kā arī cita veida uzvedumi un priekšnesumi. Svētkos uzstāsies arī Valmieras kultūras centra vidējās paaudzes deju kolektīvu «Pastalnieki» un «Agrā rūsa», kā arī tautas deju ansamblis «Gauja». Savukārt pirms pilsētas svētkiem paredzēti kino vakari, kuros būs iespējams redzēt Arvīda Krieva filmu «Spēle» (1981), Aigara Graubas «Sapņu komanda 1935» (2012), Lienes Laviņas-Kalnaellas «Tev, Rūķi!» (2016), kā arī Jāņa Streiča filmu «Mans draugs - nenopietns cilvēks» (1975).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu