Pēdējā gaitā izvada skaistumkonkursu patronesi Intu Fogeli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Atvadīšanās no mūžībā aizgājušās ilggadējās konkursa «Mis un Misters Latvija» rīkotājas Intas Fogeles notika šodien - trešdienā, 27.jūlijā, plkst.14 Rīgas Krematorijā. Intu Fogeli izvadīt bija ieradušies desmitiem cilvēku, kas sēroja par aizgājējas pāragro nāvi. Tostarp ratiņkrēslā tika atvesta Intas Fogeles mamma Marga, ar kuru viņa īsi pirms nāves, salīga mieru.

Inta Fogele pēc kopējā veselības stāvokļa izraisītām komplikācijām mūžībā aizgāja 59 gadu vecumā. Gandrīz visa viņas dzīve bija veltīta skaistumkonkursu organizēšanai un viņas aģentūrai «Mis Latvija».

Piepildot viņas vēlēšanos, Fogele tiks apglabāta «Mis Latvija» krekliņā.

Fogele dzimusi 1957.gada 21.janvārī. Ar firmas «Forums» atbalstu 1988.gadā viņa organizēja pirmo skaistumkonkursu «Mis Rīga 88». No 1997.gada viņa bija aģentūras «Mis Latvija» direktore.

Aģentūra «Miss and Mr Latvia» ir Fogeles aģentūras «Mis Latvija» pēctece, kas 25 gadu laikā veiksmīgi organizēja nacionālo konkursu. Pēc vienošanās, kas ar Fogeli tika noslēgta 2015.gadā, māsas Jūlija Djadenko-Muglere un Kristīne Djadenko saņēma ekskluzīvas tiesības uz konkursa «Mis un Mr. Latvija» organizēšanu.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Intas Fogeles piederīgajiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu