Šodien pirmo reizi Valmierā notiks vērienīgais grila pikniks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šo sestdien, 30. jūlijā no plkst. 17.00 līdz 18.00 Valmierā, Dīvaliņa pļavā notiks vērienīgais «Borjomi» grila pikniks, kur ikviens varēs nobaudīt uz grila gatavotas cepamdesiņas un citus gardumus. Tikai un vienīgi šajā piknikā apmeklētājiem grilēs Latvijas grilēšanas čempiona «Grill&Chill» Valmieras uzvarētāju komanda, kura tiks noteikta tikai neilgi pirms piknika.

Šī gada 21. jūlijā tika aizvadīts ikgadējais «Borjomi» grila pikniks, kurš Lucavsalā pulcēja kopā vairāk kā 1000 pilsētas iedzīvotājus un tās viesus. Visiem piknika apmeklētājiem bija iespēja baudīt ne tika uz grila gatavotu gaļu un citus gardumus, bet arī uzzināt tradicionālās un netradicionālās grilēšanas receptes Latvijā un Lietuvā. Tradicionāli šis grila pikniks notiek Rīgā, pulcējot lielu apmeklētāju skaitu, bet šogad pirmo reizi tiek rīkots pikniks arī ārpus galvaspilsētas – Valmierā. Bieži vien par piknika vietām tiek izvēlētas skaistākās vietas pilsētā – dažādi parki, upju un ezeru krasti u.tml.

«Turpinot tradīciju, «Borjomi» arī šogad rīko piknikus pilsētā. Šoreiz par otra piknika vietu izvēlēta Valmiera, kas ir viena no krāšņākajām pilsētām Latvijā. Aicinām visus Valmieras iedzīvotājus uz grila pikniku, kur ikviens varēs nobaudīt uz grila gatavotas cepamdesiņas un citus gardumus. Savukārt «Borjomi» piknika dalībniekiem atklās, kā gūt viegluma sajūtu pēc gardajām maltītēm,» stāsta minerālūdens «Borjomi» pārstāve Tatjana Rudiene.

«Latvijā grilēšana ir ļoti populāra - gandrīz katrā mājsaimniecībā kāds nodarbojas ar grilēšanu, izmēģinot dažādus tās veidus un receptes. Grilēšanas pasaule ir ļoti plaša, ir gāzes grili, ogļu grili un daudzi citi – iespējas ir ļoti lielas, taču par tām tiek runāts ļoti maz. Tāpēc mēs organizējam grilēšanas sacensības, kas domātas visiem grilēšanas entuziastiem. Visi, kas ieradīsies, varēs uzzināt daudz noderīgus padomus par grilējamajiem produktiem, dažādām garšvielām un grilēšanas temperatūrām,» stāsta Latvijas Grilēšanas savienības vadītājs Juris Titovs.

Vairāk noderīgi padomi, kā sagatavoties izcilam piknikam, atrodami: www.picnic.borjomi.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu