Šlokenbekas muižas svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau trešo gadu augusta trešajā sestdienā Šlokenbekas muiža svin savus svētkus kopā ar Stirnubuka radošo komandu un tās aktīvajiem skrējējiem.

20.augustā visas dienas garumā muižā notiks dažādas aktivitātes gan lieliem gan maziem ciemiņiem.

No plkst. 10:00 darbosies radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem: būs iespēja izgatavot sev kādu nieciņu no māla, darināt sveces, magnētiņus, uz tītavām izveidot diegu glezniņas, gatavot optiskās kartiņas, piedalīties mājas saldējuma gatavošanā , darboties ar līmi, papīru un šķērēm utml. Izbaudīt kūpinātavas paraugdemonstrējumus un nobaudīt rezultātu. Iekustināt enerģiju ar savu izvēlēto hennas zīmējumu no mendimaksla.lv

Iegādāties skaistas, noderīgas un garšīgas lietas amatnieku tirdziņā.

Bērniem būs iespēja rotaļāties kopā ar pasaku tēliem, dziedāt līdzi bērnu vokālajam ansamblim «Bimini» un skatīties cirka mākslinieku programmu: burvju trikus un cirka dzīvniekus kopā ar Rīgas Jauniešu Leļļu teātri.

Plkst.15:00 muižas pagalmu pierībinās bungu un dūdu mūzikas grupa «Auļi» ar savu labāko skaņdarbu izlasi.

Plkst. 17:30 grupas «Dzelzs Vilks» jaunā albuma «Perfekta rītdiena» koncertprogramma.

Visas dienas garumā dažādas aktivitātes saistībā ar Āžu Kalna Stirnu buka sacensībām: dažādu trašu starti un finiši, skrējiens kopā ar savu četrkājaino draugu utml.

Sīkāk par skrējienu: www.stirnubuks.lv

Ieejas maksa uz pasākumu visas dienas garumā tikai 5,-Eiro;

bērniem līdz 7 g.v. ieeja brīva,

no 7-12 g.v. - 2,-Eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu