Rīgā notiks Spānijai veltīti pasākumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 29.augusta līdz 2.septembrim «Spāņu kultūras centrs Séneca» aicina ikvienu interesentu uz bezmaksas aktivitātēm par spāņu valodu un kultūru, pašu Spāniju un citām spāniski runājošām zemēm.

Nedēļas garumā būs iespēja piedalīties spāņu valodas meistarklasēs, fonētikas darbnīcā, iepazīt spāņu žestus, ķermeņa valodu un pat spāņu gastronomijas vēsturi. Būs arī piedzīvojumu stāstu vakars, kurā kopā ar rakstnieku un deju skolas «Cosa Buena» pasniedzēju Tomu Kreicbergu un baleta pasniedzēju Jekaterinu Proņinu varēs iepazīt Kubu, tās dejas, mūziku un ikdienu Brīvības salā. Nedēļas noslēgumā kopā ar visiem centra pasniedzējiem būs iespēja iepazīt arī Spānijas neparastākās vietas ārpus tipiskajām tūristu takām.

Jau piekto gadu pēc kārtas «Spāņu kultūras centra Séneca» atzīmē savu jubileju ar dažādām bezmaksas aktivitātēm, kas notiek latviešu vai spāņu valodā ar tulkojumu latviski. Visas jubilejas nedēļas aktivitātes ir bezmaksas un ir paredzētas ikvienam interesentam. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Visas nedēļas garumā paralēli aktivitātēm būs iespējams apskatīt centra grāmatu un filmu krājumu, kļūt par centra biedru, kā arī veikt bezmaksas zināšanu līmeņa noteikšanu un pieteikties brīvajām vietām grupās spāņu valodas kursos rudens semestrī.

«Spāņu kultūras centrs Séneca» tika dibināts 2011.gadā ar mērķi tuvināt spāņu un latviešu kultūras, un kļūt par šo kultūru vienojošo elementu Latvijā. Centrs piedāvā gan spāņu valodas apmācību pie pasniedzējiem no Spānijas, gan bibliotēku un videotēku ikvienam spāņu valodas fanam, kā arī izdod avīzi spāņu valodā un regulāri rīko dažādas kultūras aktivitātes, gastronomijas meistarklases un interešu klubus spāņu valodas praktizēšanai.

Sīkāka jubilejas nedēļas pasākumu programma ir pieejama www.seneca.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu