Foto: Augstās mākslas cienītāji apmeklē LNOB Galā koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Vakar ar Galā koncertu tika sākta Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) jaunā sezona. Koncerta pirmajā daļā skatuve bija atvēlēta Latvijas Nacionālajam baletam, bet otrā daļa - veltīta opermākslai. Koncertu apmeklēja daudzi operas un baleta mākslas mīļotāji, to vidū arī slaveni ļaudis - politiķi, uzņēmēji un kultūras darboņi. Aplūko fotogaleriju!

Jāpiebilst, ka kopumā jaunās sezonas programmā iekļauti jauniestudējumi Šarla Guno operai «Fausts», baletam «Pērs Gints» ar Edvarda Grīga mūziku, Pētera Čaikovska operai «Jevgeņijs Oņegins», Žorža Bizē operai «Karmena», baletam «Pie zilās Donavas» ar Johana Štrausa mūziku, kā arī Riharda Vāgnera operai «Tanheizers». Sezonu noslēgs festivāls «Viva Romantica».

Sezonas pirmajam jauniestudējumam - operai «Fausts» - pirmizrāde notiks 30. septembrī, bet 28. oktobrī gaidāma pirmizrāde Latvijas Nacionālajam baletam ar baletu «Pērs Gints». 8.decembrī pirmizrādi piedzīvos Čaikovska operas «Jevgeņijs Oņegins» jauniestudējums. Pavasarī notiks operas «Karmena», kā arī baleta «Pie zilās Donavas» jauniestudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu