«Sapņos un kokteiļos» ikgadējā Gurķu balle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo sestdien, 1.oktobrī, populārajā bārā «Sapņi un kokteiļi» ikgadējā Gurķu balle. Šogad Sapņu komanda gatavojas īstam gurķu rokenrolam, jo uz skatuves neviens cits kā mūsu pašu rokenrola karalis Ivars Pētersons, bet pēc tam dejot mudinās grupa «Transleiteris», kuru jaunākais hits «Dejo» jau iekarojis pašmāju klubu deju grīdas.

Katru gadu oktobrī kultūras bārs «Sapņi un kokteiļi» atklāj jauno ballīšu sezonu ar vērienīgu un jautru notikumu – Gurķu balli. Līdz šim gurķošanās notikusi par dažādām tēmām, ir bijusi Gurķu SPA balle, kurā Sapņu komanda ar improvizatoriem no radošās apvienības «Spiediens» piedāvāja viesiem pavisam īstas un jautras sejas un ķermeņa kopšanas procedūras, vēl pirms gada sapņotāji gurķojās Alises brīnumzemē. Aizvadītajā sezonā «Sapņi un kokteiļi» priecājās līdz rīta gaismai Gurķu festivālā, kurā publiku dejot pacēla Miks Dukurs, un gadījumā, ja mājās nekas zaļš mugurā velkams neatradās, bija pat speciāls zaļo gurķu dizaina tirdziņš, kur iegādāties aksesuārus savam zaļajam tēlam.

Arī šis gads nav izņēmums, un Gurķu balle pieskandinās Blaumaņa ielu jau 1.oktobrī. Par dejām, līdz marmors sāks plaisāt, parūpēsies Ivars Pētersons ar grupu, un «Sapņos» pirmo reizi dzīvajā būs īsts rokenrols. Par nepagurstošu ballīti parūpēsies Latvijas mūzikas vidē iemīļotais deju mūzikas duets «Transleiteris». Tie, kuriem šī nebūs pirmā balle «Sapņos un kokteiļos», zinās, ka ar Sapņu komandu nekad nav garlaicīgi un pārsteigumi ir garantēti.

Sapņu komanda aicina uz gada zaļāko balli un klubu sezonas atklāšanu 1.oktobrī Blaumaņa ielā 32. Ieeja no 21:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu