«Arēnā Rīga» ledus šovs «Aladins un uguns pavēlnieks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Arēnā Rīga» 22. decembrī pirmizrādi Latvijā piedzīvos ledus šovs jeb pasaka uz ledus «Aladins un uguns pavēlnieks», informēja šova rīkotāju pārstāve Kristīne Tjarve.

Pasaka veidota kā šovs, kurā vienviet satiekas ledus un uguns specefekti. Ledus šovs «Aladins un uguns pavēlnieks» veidots, balstoties uz Austrumu pasakas motīviem, iekļaujot maģiskus un bērniem iemīļotus tēlus.

Skatītājiem «Arēnā Rīga» tiks piedāvātas izrādes latviešu un krievu valodā.

Izrādi «Aladins un uguns pavēlnieks» veidojuši speciālisti no visas pasaules, kuriem ir pieredze lielajās ledus arēnās un lielizmēra teatrālo priekšnesumu veidošanā. Ledus šova trupas sastāvā piedalās augstas klases mākslas vingrošanas, daiļslidošanas un gaisa akrobātikas sporta meistari, kuri ietērpti īpaši šūdinātos greznos tērpos. Ledus pasakas stāstu papildinās ne tikai muzikālais noformējums, bet arī Austrumu pasaules vizualizācijas, dažādi specefekti, tajā skaitā grandiozs uguns šovs uz ledus.

Ledus šova izrādes «Arēnā Rīga» būs skatāmas no 22. decembra līdz 24. decembrim. Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā un interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu