Aptauja: Visu svēto dienu Latvijā domā svinēt vien ap 13% iedzīvotāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Tikai 13% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem 31.oktobrī plāno svinēt Visu svēto dienu, liecina pētījumu kompānijas «Kantar TNS» oktobra beigās veiktā aptauja.

No aptaujātajiem 3% respondentu apgalvoja, ka noteikti plāno svinēt Visu svēto dienu, savukārt 10% - ka drīzāk grasās svinēt šos svētkus. Vienlaikus 85% iedzīvotāju neplāno atzīmēt Visu svēto dienu - 25% to drīzāk nesvinēs, bet 60% noteikti neatzīmēs šos svētkus. Aptaujā 2% iedzīvotāju nebija konkrēta viedokļa par Visu svēto dienas atzīmēšanu.

Visbiežāk Visu svēto dienu neplāno atzīmēt iedzīvotāji vecumā no 45 līdz 55 gadiem. Savukārt biežāk svētkus plāno atzīmēt iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 39 gadiem.

Aptauju ar interneta starpniecību visā Latvijā veica no 25. līdz 27.oktobrim. Tika aptaujāti 800 Latvijas iedzīvotāji ekonomiski aktīvajā vecumā - no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu