Jaunā gada sagaidīšana «Piens Fest Aļaska»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā gada lielākais jaunā gada sagaidīšanas pasākums Rīgā - kafejnīcas «Piens» tradicionālais Jaungada festivāls, šoreiz jaunā lokācijā. Pēc veiksmīgām ballēm četrus iepriekšējos gadus kafejnīcā «Piens» un blakus esošajā Fon Stricka villā, izplešoties festivāla mērogam, svinības tiek pārceltas uz plašākām telpām bijušajā zefīru fabrikā «Uzvara», Sporta ielā 2.

Kā katru gadu, festivālam ir sava tematika, šoreiz «Piens Fest Aļaska». Sadarbībā ar Latvijas māksliniekiem zefīru fabrikā tiks simulēta Aļaskas atmosfēra, kas ļaus piedzīvot ceļojumu telpā ar īstiem mežcirtēju totēmiem, dzīvu mežu un savvaļā zvejojošiem grizli lāčiem, indiāņu kazino, ledu dzērienos un dzērieniem ledū, galvu reibinošām dejām, dzirkstošu publiku un šampanieti.

Pasākuma galvenie mākslinieki - grupa «Instrumenti» - pēc ilgākas klusēšanas atgriezīsies uz skatuves jaunā, pārsteidzošā ampluā. Visu nakti uzstāsies dīdžeji, tajā skaitā leģendārais dīdžejinga pionieris, pirmais plašu DJ padomju laika Latvijā – DJ Jānis Krauklis, kā arī Dj Mariash un Dj Malork. Pārējos māksliniekus festivāla organizatori izsludinās tuvākajā laikā, sekojiet līdzi informācijai Facebook.

Ierašanās balles uzvalkos. Biļetes Biļešu servisa kasēs. Atbalsta Radio SWH un TVNET.

Video atskats no iepriekšējiem gadiem:

Piens Fest Olympic highlights from piens on Vimeo.

PIens Fest Ziema 12/13 from piens on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu