Sabilē tiks svinēti trešie Karstvīna svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sabile.lv

Nu jau par tradīciju Sabilē kļūst Karstvīna svētki, kuri šā gada 10. decembrī norisināsies trešo reizi.

Visas dienas garumā gan lielus, gan mazus interesentus priecēs dažādas radošas aktivitātes: salvešu darbnīca «Citrona šķēlītes», jautrās sporta spēles «Kardamons», rotājumu darbnīca «Apelsīnu miziņas», romu deju meistardarbnīca «Muskatrieksts», orientēšanās skrējiens pa rūķīša pēdām «Ingvers», zumbas dejas «Krustnagliņas», piparkūku darbnīca, muzikāla leļļu teātra izrāde «Puteklītes Ziemassvētki», Karstvīna un karsto dzērienu degustācija «Kanēlis» un citas izdarības.

Muzikālus priekšnesumus sniegs grupa «trio C#M», kā arī jaunie mūziķi Grēta Grantiņa un Jēkabs Ludvigs, bet, tuvojoties tumšajai novakarei, Sabile izgaismosies gājienā «Nesam gaismiņu eglītei», pēc kura kopā ar Liepājas leļļu teātra aktieriem tiks iedegta pilsētas Ziemassvētku egle. Tumšo laiku vēl vairāk izgaismos Alesh Walker uguns šovs, pēc kura vakarā ikviens varēs doties uz svētku balli kopā ar grupu «Halo».

Karstvīna svētku laikā norisināsies arī tirgus, tāpēc gaidīsim vīndaru, mājražotāju un amatnieku pieteikumus. Pieteikties var, zvanot pa tālr. 27841827 vai rakstot uz e-pastu tic.sabile@talsi.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu